Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med salg af skønhedsprodukter - Resultat før skat: 48.500 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Spændende webshop med masser potentiale

Super flot webshop bygget i Shopify.
Masser potentiale til at udvikle og udbygge webshoppen.
Her får du muligheden for at udføre din drøm at sælge skønhedsprodukter med gode avancer, samt muligheden for at sætte dit præg på shoppen da systemet er fleksibelt.
Du overtager en webshop der i 2014-15 omsatte for over 2,5 mio kr.
Årsagen til salg er fokus på min anden forretning, så jeg føler det er bedst med en ildsjæl der vil brænde igennem og øge omsætningen markant. Shoppen ligger rigtig godt på google og der er investeret mange penge i SEO, samt linkbuilding.
Du overtager eksisterende aftaler med SEO opbygning af siden, som også står for servicering af shoppen i tilfælde af der er noget, der skal laves om mm.

Økonomiske nøgletal

Shoppen blev flyttet til ny platform 1 januar og salget derfra til i dag er på ca 10.200 kr. Uden markedsføring vel og mærke.
Der er ikke blevet brugt penge på adwords kampagner. Omsætningen vil mangedobles ved dette, men som sagt jeg har forsømt shoppen da fokus har været på min anden forretning.

Regnskab

  • Omsætning:120.000 DKK
  • Ebitda: 80.000 DKK
  • Resultat før skat: 48.500 DKK
  • Balancesum: 25.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Virksomheden sælger skønhedsprodukter der er målrettet kvinder. Der bliver solgt dermarollere, ansigtsmasker, serums og cremer. Der er plads til rigtig mange SKU's på shoppen, men vi har valgt at fokusere på ovenstående. Der er derfor rig mulighed for at sætte sit præg på shoppen med egne produkter. Evt køber vil få leverandører med således at køber kan etablere flere produkter på shoppen.
Alle produkter vi sælger har høj avance, så der skal ikke meget til før man kan hive en løn hjem hver måned der kan understøtte, samt videreudvikle shoppen, samt omsætningen.

Markedsføringskanaler

Der er udelukkende blevet solgt gennem webshoppen.
Der er en facebookside med 4000 følgere, samt instragram med ca 500 følgere som også følger med i prisen.

Omkostninger

Shopify: 550 kr.
Webshipr: 250 kr.
Seo optimering: 2000kr.

Alle tal er pr måned.

Aktiver

Du får en webshop der er tip top klargjort og har kostet over 30.000 kr for at nå til der hvor den er i dag. Udover SEO optimeringen der har jeg brugt 30.000 kr yderligere.
Du får aktiver med som er label printer, emballage, samt produkter for omkring 25-30.000 kr med i prisen så du er køreklar fra dag 1.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 25.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg overtog shoppen fra tidligere ejer i marts 2017 og brugte det meste af tiden på at optimere med SEO samt flytte shoppen til den nye platform. Så nu det op til den nye ejer at få shoppen op og banke salget i vejret. Platformen er klar og er super fleksibel.
Den tidligere ejer drev shoppen fra 2013 og frem til 2017. Omsætningen i 15/16 lå på 2,2 mio kr. Med de rette kompetencer er dette muligt igen da produkterne er yderst populære.

Markedet

Der er et kæmpe marked og potentialet er enormt. Så længe man kan konkurrere på pris, samt god kvalitet er der stort marked.

Ideel køber

Den ideelle køber er en der er god til markedsføring. Selve shoppen er næsten fuldautomatisk, så fokus er blot på markedsføringsdelen.

Opstartshjælp

Jeg hjælper gerne de første 3 mdr med spørgsmål og svar, samt indkøb af produkter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2319

Sælger kontaktet:
49

Følger annoncen:
22

Annonce id-nummer:
29981

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-05-2018
Udbudspris 60.000 DKK