Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 79.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop indenfor legetøj og gadgets – Omsætning på 850.000 kr. første år

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Shopify webshop der har været online siden august 2017

Drømmer du om at starte selv eller kunne du bare godt tænke dig ind på markedet for legetøj og gadgets, så har du her muligheden for at komme i gange med en kørende webshop med omsætning her til en skarp pris.

Webshoppen har været aktiv siden august 2017, siden fokuserer på at sælge legetøj, gadgets og elektronik til attraktive priser samt produkter af høj kvalitet. Dokumenteret omsætning på over 850.000 kr. fra. 24/8-17 til 31/7-18. Salget toppede under julehandlen, hvor især Black Friday bragede igennem.

Siden er opsat i Shopify. Til at starte med kørte vi et ret standard tema, men har i første del af 2018 fået udviklet et helt nyt fra bunden af Grafikr, som er er ét af de kun ti bureauer i Danmark, der er officielt certificeret som “Shopify Experts”. Produktbillederne er en blanding mellem standard billeder fra vores leverandører og professionelle produktbilleder vi har fået taget af en fotograf.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har generet et salg på følgende:
Omsætning 2017 - kr. 425.000,- (fra 24 august og frem)
Omsætning 2018 - kr. 429.000,- (1/1-31/7)

Produktet

Produkterne der sælges på shoppen spænder rimelig bredt. Dog er det med hovedfokus på legetøj, hvor der sælges mærkevarelegetøj til skarpe priser. Vi har grundet leverandøren mulighed for at sælge mærkevarelegetøj som de billigste på nettet og stadig med mulighed for en fin avance. Leverandøren tilbyder varer helt ned til enkelt styk.

Foruden mærkevare legetøjet sælges der også gadgets og elektronik. Dette er primært no branded varer som blot sælges på baggrund af funktionalitet og de lave priser på varerne.

Markedsføringskanaler

Webshoppen er markedsført gennem Google, Facebook, Instagram, Youtube, Pricerunner og nogle influencers. På Google er det primært shopping annoncer, dog har adwords også fungeret rigtig fint. Siden rangerer også okay organisk på flere søgeord. Facebook og Instagram har vi anvendt til alt fra organiske opslag, konkurrencer og selvfølgelig annoncering. Vi har på Yuotube både lavet produktvideoer og blot andet sjov content til vores kanal. Vi har brugt flere influencers der blot har modaget nogle varer og nogle af dem er derudover blevet betalt %’er ved brug af deres peronlige rabatkoder.

Omkostninger

Den eneste faste omkostning forbundet til webshoppen er abonnementet til Shopify, hvor vi kører på en standard Shopify plan til 79$ pr måned.
Dertil kommer 1% af omsætningen til Shopify og gebyrer til kortindløsning.

Aktiver

Til webshoppen medfølger et varelager til en værdi af lidt over 50.000 kr i indkøbspriser.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Opstartshjælp

Sælger hjælper gerne køber i gang med shoppen. Dvs. sætter køber ind i hvordan shoppen og back-end fungerer. Derudover kan der hjælpes med tilrettelser af betalingløsning, forsendelsesløsning og virksomhedens oplysninger på shoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2222

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
30246

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-07-2018
Udbudspris 79.000 DKK