Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Urshop (dropshipping) med kendte designermærker sælges for højeste bud. Sidste chance for bud 12.9.18

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Sælges for højeste bud (+ Saxis salær). Omsætning år til dato kr. 117.000 ekskl. moms

Fuldt automatiseret webshop, hvor leverandørerne sender direkte til dine kunder. Sælger ligeledes på Wupti, hvor alle produkter automatisk overføres til. Lager opdateres automatisk, så ofte du ønsker det, mod vores leverandører. Gennem leverandørerne har vi ofte produkter der endnu ikke er set på det danske marked.

Da anden virksomhed kræver fuld fokus sælges shoppen til højstbydende + Saxis salær. Er der flere bud vil der blive indledt forhandling. Vi forbeholder os ret til at forkaste tilbud.

Med et ressourceforbrug på ca. 2-3 timer ugentligt er der opnået nedenstående.

2.340 følgere på Facebook.
År til dato data (Udvikling i forhold til året inden)
- Online sessioner: 40.000 (+83%)
- Besøgende: 36.800 (+84%)
- Tilbagevendende kunder: 8,67 (+19%)
- Ordrer: 180 (+29%)Økonomiske nøgletal

Der er investeret massivt i shoppen, hvilket betyder at den ikke har været overskudsgivende.

Shoppen kan nu drives for få midler og kræver ikke større investeringer.

Shoppen har 3.000 besøgende om måneden.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Produkterne der har været sat fokus på, er internationale mærkevarer og derved de bedst kendte urmærker. Vores samarbejdspartnere har ofte produkterne før de kommer til Danmark og tilbyder store rabatter ved restsalg.

Leverandørerne er nøje udvalgt og der er mulighed for at udvide sortimentet med smykker, såfremt man ønsker det, samt meget eksklusive ure. Shoppen har en gode anmeldelser på produkterne.

Markedsføringskanaler

Der sælges gennem shoppen, samt en markedsplads.

Shoppen markedsføres på Facebook gennem kunstig intelligens.

Omkostninger

Markedsføring på Facebook, samt provision til affiliates eller markedspladser.

Omkostninger til hosting af shoppen.

Virksomhedens historie

Shoppen blev etableret i juni 2016 for egne midler og er 100% egenfinansieret. Den blev etableret som et hobbyprojekt, men for at shoppen er overskudsgivende skal der anvendes tid på prissætning af produkter, nye tilbudsbannere på shoppen, google adwords, en aktiv Facebook side. Fordelen ved shoppen er, at den er fuldt automatiseret, så man udelukkende skal lægge nye produkter op, hvilket vi ligeleds har udarbejdet automatiserede processer for, samt lægges ordrer hos leverandøren. Processen med bestilling hos leverandøren, kan ligeledes automatiseres.

Da vi er et par, hvor begge har udfordrende jobs, så har vi ikke ressourcerne til at videreudvikle shoppen, hvilket betyder, at den ikke bliver rentabel. Shoppen kan balancere ved få timers indsats pr. uge og vil kunne være overskudsgivende ved større indsats.

Markedet

Markedet er konkurrencepræget, men de indgåede leverandøraftaler gør det muligt at konkurrere. Det er muligt at hæve indtjeningen væsentligt ved at købe de bedst sælgende ure til lager.

Svagheder/udfordringer

Svagheden er manglende tid. Vi ser en stærkt stigende efterspørgsel når vi anvender tid på shoppen, men vi har aldrig haft det i tankerne, at den skulle være noget vi anvendte andet end vores fritid på.

Stærke sider

Meget attraktive mærker, som efterspørges på markedet. Unikke leverandører der yder en fantastisk service. Lave omkostninger og minimal risiko.

Strategi

Opbygning af stærkt brand og kundeloyalitet, samt lave priser på grund af direkte levering til slutbruger.

Vision

Visionen er at sælge de stærkeste internationale brands, samt mærker der først er på vej til det danske marked, samt yde en god service.

Ideel køber

Den ideelle køber har i forvejen en webshop eller har stor erfaring med drift af webshop. Det optimale ville være, at man har en organisation der i forvejen arbejder med webshops indenfor mode eller trendvarer, da shoppen udelukkende har brug for fokus. Produkter og leverandører er på plads og shoppen kan drives meget effektivt ved at anvende de integrerede værktøjer.

Opstartshjælp

Sælger deltager gerne som sparringspartner i forbindelse med en overdragelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3935

Sælger kontaktet:
39

Følger annoncen:
15

Annonce id-nummer:
29725

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-03-2018
Udbudspris 25.000 DKK