Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Organisk Instagram Portefølje (100k+) opslag får typisk 1000 - 2000 likes på de første 72 timer

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Niche m. popkultur & nørderi. Omsætning på 10.000 kr om måneden i organisk salg af plakater.

Instagram portefølje af over 100.000 organiske følgere med direkte interesse for pop kultur, legetøj, superhelte, film, tv-serier, etc. Har været i brug til aktiv salg af plakater, samt fremvisning af sponsorede indlæg indenfor nichen. Salg af opslag har ligget på 1500 - 2500 kr stk. Kontoen følges bl.a. af LEGOs officielle Instagram. Opslag indenfor nichen af kreativt legetøj og popkultur får typisk 1000 - 2000 likes på de første 72 timer. Opslag med indirekte relevans er typisk på omkring de 300 - 500 likes.

Økonomiske nøgletal

Har bevist en omsætning på 10.000 kr om måneden i organisk salg af plakater. Sponsorede opslag har ligget på 1500 - 2500 kr.

Produktet

To primære konti, og fem sekundære konti. Tema med salg af plakater, pop kultur, legetøj, etc. Har været brugt til salg af plakater og sponsorede opslag - med succes. Første måned blev der solgt 35 plakater af 300 kr stk, helt organisk fra den ene af de to primære konti. Plakatsalget var sat op i Shopify, og med designs i samarbejde med LEGO.

Min tanke er at sælge aktiverne videre til en virksomhed med henblik på salg af plakater, legetøj, pop kultur, el. lign. Jeg sælger aktiverne, fordi min fokus er begyndt at rykke sig mod en anden branche.

Medfølgende er to premium .com domænenavne, samt evt. efterspurgte designs af plakater med legetøj.

47,9k (Salg af plakater med pop kultur, ejer brugernavn som .com domæne)
25.3k (LEGO, Plus plus, Playmobil, etc)
7.1k (Pop kultur, legetøj)
6.1k (Pop kultur, legetøj, har .com domænet)
10.5k (Pop kultur, med vinkel på nørdede piger)
1.7k (Pop kultur, konkurrence side)
1.6k (Pop kultur)

​Samlet 100,2k

Dernæst kan Instagram server overtages. Hér tales om fysisk hardware, med software som hjælper i automatiseringen af handlinger for at sprede ordet om ens konti. Serveren sikre en øget organisk vækst og kan kalibreres ud fra ens eget ønske. Som en del af handlen, kan min tid og service indgå, for at sætte køber ind i hvordan serveren fungere, samt hvordan ønsket vækst opnåes.

Læg mærke til at prisen af 20.000 kr er rettet mod salget af den store primære Instagram konto. Hele pakken bestående af konti og domæner, server, hjælp til opbygning, etc, sælges gerne samlet efter aftalt pris.

Kontakt mig gerne for yderligere information.

Omkostninger

Licens til Instagram server er omkring 200 kr om året. Såfremt større strategi med primære og sekundære konti skal køres på samme server, koster ip'er omkring 25 kr / stk om måneden.

Aktiver

Instagram konti, server sat op på laptop, licens til software.

Virksomhedens historie

Startet i 2014 som en hobby med billeder af legetøj. Løbende blev jeg tilbudt at sælge mine billeder i andre webshops og fik hurtig fornemmelsen af at plakat markedet kan give et stærkt profit. I 2017 startede jeg en webshop med salg af plakater med motiver af legetøjsfigurer fra både LEGO, Dragon Ball, Warner Bros, Avengers, etc. Da salget steg, trak LEGO sig fra aftalen og jeg valgte at sætte projektet på pause. Det har nu stået stille i knap et år, hvorfor jeg har valgt at sælge ud af aktiverne og fortsætte med andre projekter.

Markedet

Markedet er bredt, men der er få med samme online presence på Instagram.

Svagheder/udfordringer

Følgere er kun interesserede i pop kultur, superhelte, LEGO, etc. Såfremt køber ønsker at lave siderne om til andre nicher, vil det ikke være en god investering og folk vil hurtigt trække sig fra siderne.

Stærke sider

Primære sider har eksisteret i fire år og følgerne er loyale.

Ideel køber

Du driver en virksomhed med et produkt, webshop eller medie som henvender sig til et internationalt publikum (primært USA) og arbejder med en niche indenfor pop kultur. Kanalerne kan med fordel bruges til markedsføring og har bevist en eksisterende omsætning.

Opstartshjælp

Min assistance kan indgå som en times overdragelse, eller som en dag med planlægning og strategi for fremtidig brug af konti. Jeg har en baggrund med online markedsføring på over 10 år og arbejdet med Instagram siden starten.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2515

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30146

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-06-2018
Udbudspris 20.000 DKK