Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køreklar dropship forretning med 570 herremode produkter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Klar til markedsføring i mere end 200 lande

Mere end 570 super fede herremode produkter der med et enkelt klik bliver leveret til dine kunder - du skal blot sørge for at markedsføre på social medier.

Denne webshop bliver leveret til dig som en køreklar dropship forretning så du kan starte salg til hele verden allerede idag.

Webshoppen er bygget på Wordpress og WooCommerce, og er forbundet med AliExpress i backenden, så når en ordre går igennem, kan du med et enkelt accept-klik sende kundens informationer til producenten der klarer resten for dig.

Webshoppen bliver solgt med en tilknyttet Instagram business profil, samt en Facebook shop, der automatisk opdaterer når ny produkter importeres.

Webshoppen har en pop-up chat funktion, der automatisk prompter besøgende til at interagere med dit salgspersonale, og dermed øge konverteringsgraden.

Der er yderligere et diskret social proof pop-up der viser besøgende de sidste køb der har været på siden og hvilke produkter de har købt.

Du kan selv sætte priserne og rabat, og dermed selv kontrollere din indtjeningsmargin, der pt. ligger på 40 USD på alle produkter.

AliExpress er B2C versionen af det kinesisk Alibaba, og alle varer på webshoppen er nøje udvalgt efter fashion appeal og 5 stjernet reviews, samt muligheden for gratis forsendelse i mere end 200 lande.

Så har du en iværksætter i maven, og er god til at markedsføre på sociale medier, er her en oplagt mulighed for at bygge en stærk forretning.

I salgsprisen er inkluderet 10 timers gratis support til flytning af domæne til dine servere samt diverse tilpasninger.

For yderligere information kan jeg kontaktes gennem annoncen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1402

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29138

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-12-2017
Udbudspris 50.000 DKK