Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 345.000 DKK

Søg lignende virksomheder

10.000,- profit i måneden med kun 2 timers arbejde. Nordisk dropshipping smykkewebshop med 1. placering på Google

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Drømmer du om en profitabel webshop i mode-nichen? Eller ønsker du bare en automatiseret webshop der kan fungere som en passiv investering?

NØGLETAL:
- Omsætning sidste 12 måneder (2015/16): ca. 250.000 DKK
- Profit sidste 12 måneder: ca. 130.000 DKK før løn mv.
- Pris: 345.000 DKK


FORDELE OVERSIGT:
- Alt salg sker via dropshipping. Dvs. ingen udgifter til varelager, da varen først betales og sendes fra leverandør, når salget er sket.
- Minimal arbejdsindsats. Ca. 30 min. ugentligt på at videresende bestillinger til leverandør og svare på enkelte kundespørgsmål. Kan nemt gøres af ungarbejder der arbejder hjemmefra.
- Stabil webshop der blev lanceret i 2006 med topplacering på Google på alle relevante keywords.
- Webshoppen eksisterer på 4 forskellige sprog og domæner registreret i Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien - alle målrettet B2C. Derudover medfølger dansk webshop med salg af de samme smykker plus forskellige reklameartikler med logo, målrettet virksomheder.
- Gode muligheder for øget salg ved lille indsats, da virksomheden har kørt på autopilot de sidste 2-3 år. (Se liste)


BESKRIVELSE:
Hermed sælges en etableret webshop, der sælger personaliserede smykker målrettet mænd.
Smykkerne er i militærstil og der er løbende salg til soldater foruden civile mænd.
Vores største kundegruppe er dog kvinder, der køber de personaliserede smykker som gave til deres kærester.

Virksomheden blev lanceret i 2006 og har et rigtig godt forhold til sine 3 leverandører.
Virksomheden sælger sine varer på en specialudviklet webshop på 4 forskellige sprog, med kun 8 forskellige produkter. Derudover sælges der på en erhvervsmålrettet, mobiloptimeret webshop bygget i det brugervenlige Wordpress. Der er rig mulighed for at tilføje nye produkter og gøre yderligere brug af den daglige trafik til webshoppen.
Der er god kontakt til den originale webdesigner, der har lavet webshoppen og han står klar til at hjælpe, hvis køber skulle have ønske om at foretage betydelige ændringer på webshoppen eller have brug for support.

Webshoppen er brugervenlig og kræver ingen betydelig teknisk viden for at drive. Sælger står til rådighed i 60 dage efter salg for spørgsmål og vejledning. Derudover medfølger 4 træningsvideoer, hvor den daglige ordrehåndtering vises live, til træning af nye medarbejdere.

Kunder kommer primært via organisk Google trafik, Google Adwords, kontakter i forsvaret samt tilbagevendende erhvervskunder. Derudover genereres kunder via. den medfølgende email-liste, som er opbygget over de sidste 10 år.

Virksomheden kører PT. 100% på dropshipping, men smykkemaskine og materialer kan medfølge, så køber selv (eller ungarbejder) kan producere smykkerne og derved forbedre profitmargenen (Værdi 10.000 DKK).
Virksomheden sælges, da ejer ønsker midler til udvidelse af ny virksomhed.


MULIGHEDER FOR ØGET SALG:
- Øget emailmarkedsføring. Der er ikke udsendt emails de sidste 2 år til vores kundedatabase.
- Mobiloptimering af webshoppen
- Genoptagelse af salg af et meget efterspurgt militærsmykke som vi har rettighederne til at producere og sælge. Vi har ikke solgt dette smykke de sidste 3 år, da det på pågældende tidspunkt ikke var muligt at outsource produktionen af dette specielle smykke og at disse smykker skal produceres på den medfølgende smykkemaskine. Der medfølger en opdateret email-liste med værnepligtige, hjemmeværnsfolk, veteraner mv. der står klar til at købe dette smykke, hvis det sættes til salg igen. Vi er den eneste forhandler af dette smykke i DK og hvis det sættes til salg igen, vil det nemt øge omsætningen med ca. 100.000-125.000 årligt.
- Prisøgning (priser er ikke sat op i 5 år)
- Genforhandling af indkøbspriser hos leverandør
- Tilføj nye produkter målrettet mænd
- Tilføje nye reklameartikler til B2B delen af webshoppen
- Partnerskab med livsstilswebshops for mænd, der kan sælge vores smykker (der har tidligere været sådanne partnerskaber)
- Salg på markeder, musikfestivaller mv. Der er tidligere solgt på Langelands Festival, Jelling Festival, Smukfest mv. og der kunne i 2006-2008 nemt hentes 20.000 DKK hjem på en weekend.


Så hvis du er interesseret i at eje og drive din egen webshop med løn fra dag 1, eller du bare ønsker at have en passiv investering der betaler sig selv tilbage efter 2-4 år, så tag endelig kontakt for at få et en udførlig økonomisk oversigt fra vores revisor BLICHER A/S og stil os de spørgsmål du måtte have.

Varelager på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3190

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
28752

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-10-2017
Udbudspris 345.000 DKK