Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Website med fokus på sundhed; Mentalt og Fysisk.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
Stor mulighed for monetizing og udvidelse

Jeg sælger en hjemmeside, der har særlig fokus på at få en sund livsstil. Både fysisk og psykisk. Formålet med hjemmesiden er at oplyse læseren, hvordan man kan leve sit liv i balance.

Sproget på hjemmesiden er engelsk, og er sat op i Wordpress. Siden har et premium tema, der er tænkt nøje igennem og er SEO optimeret. Artiklerne er alle SEO optimeret, og har hvert et fokus keyword. De fleste af artiklerne er på over 2500 ord.

Der er blevet skrevet en ebog på cirka 9 sider, der skal give læseren en begyndelse på en sund livsstil, som de får ved at abonnere til nyhedsbrevet. Ebogen indeholder nogle emner, der er på hjemmesiden og derfor dirigere læseren til den.

Med hjemmesiden er der tilhørende Twitter og Facebook konto.

Der er forskellige muligheder for at udvide hjemmesiden for at tjene penge. Der er mange produkter, som man kan promovere i form af affiliate marketing, sælge bannere plads, eller lave sin egen webshop. Temaet dækker ” Woocommerce ” platformen.

Ideel køber

Det kræves at lave keyword analyse, og skrive en SEO optimeret artikel med de(t) tilhørende keyword(s). Det er anbefalet at man laver en email liste, og jævnligt skriver mails til denne liste, således man kan lave markedsføring gennem dette.

Det anbefales at reklamere på forskellige medier, f. eks Facebook og Google adwords for at øge antallet af besøgende.

Opstartshjælp

Jeg har mulighed for at skrive artiklerne 0% plagiat og SEO optimmeret, hvis køberen ikke ønsker at skrive dem, mod betaling.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2074

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
28749

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-10-2017
Udbudspris 0 - 50.000 DKK