Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 49.900 DKK

Søg lignende virksomheder

Sitet er det første af sin slags i branchen

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Sitet er det første af sin slags, og genererer konkrete leads til rejsebureauer som er en del af netværket. Systemet er automatiseret, og der skal ikke foretages en manuel videreformidling af rejseforespørgslerne. Der ligger en lang række funktioner og muligheder for segmentering i systemet back office.

Når en bruger uploader sin rejseforespørgsel, så vil denne blive sendt til alle relevante bureauer i netværket (så forespørgslen matcher bureauets profil). Bureauerne kan vælge, at købe det pågældende lead, og dermed retten til at afgive tilbud til den potentielle kunde. Herefter frigives kundens kontaktdetaljer og bureauet varetager kontakten videre. Et lead kan handles op til tre gange for hver rejseforespørgsel. Prisen på leads varierer afhængig af forespørgslens potentiale/budget. Hele processen er automatiseret.

Økonomiske nøgletal

Hjemmesiden har endnu ingen omsætning. Vi har kun haft fokus på at få virksomheden igang, og sørge for at få rejsebureauer med i projektet.

Produktet

Sitet er nyudviklet i 2016 af professionelt webbureau og der er mulighed for ekstra indtjening på sitet udover lead genereringen. Der er på nuværende tidspunkt 30 rejsebureauer oprettet i netværket og potentiale for at få flere ombord. Bureauerne har taget godt i mod forretningsmodellen og de er alle medlem af Rejsegarantifonden. Der er brugt meget tid på denne indledende dialog med rejsebureauerne, men fundamentet er nu lagt, og herfra skal blot optimeres løbende.Sitet har stort set ikke været markedsført, men selv med ganske små og gratis marketingaktiviteter, har brugere anvendt sitet.

Sitet har et stort potentiale for den rigtige køber. Den rette køber vil have en interesse for rejser og en forståelse for det kommercielle aspekt i lead generering og markedsføring (søgemaskineoptimering, Google adwords, PR og sociale medier). Konceptet er live og testet samt klar til en seriøs lancering. Rejsebureauerne afventer, at der kommer en aktivitet gennem sitet. Der har været køb af forespørgsler som fungerede fint og senest en forespørgsel på Safari som generede knap. 60.000,- i omsætning til bureauet mod betaling af lead til kr. 79,-

Sitet kan blive et meget værdifuldt værktøj for bureauerne sammenlignet med deres andre markedsføringsaktiviteter. Til sitet/system medfølger Domæne, SSL certifikat, registreret EU trademark, integration mod e-conomic, logopakke, konceptvideo, Mail Chimp nyhedsmail set up, Facebook side samt Instagram m.m Ønsker du er færdigt udviklet koncept som er testet af brugere og bureauer, så har dette site et kæmpe potentiale for den rette køber. Alt er køreklart!

Ideel køber

Den ideele køber vil være en person det har styr på markedsføring. Sitet er klar, bureauerne er klar, nu mangler sitet bare at blive markedsført.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1424

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29668

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-03-2018
Udbudspris 49.900 DKK