Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Singlesday-tilbud.dk - Tilbudsside der samler webshops med affiliate

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Hjemmeside med et godt domænenavn klar til brug. En smule linkbuilding og hjemmesiden kan genere solid affiliate indtejning på længere sigt.

Singlesday-tilbud.dk er en hjemmeside der samler alle de webshops med singles day tilbud, så forbugeren nemt kan shoppe online på denne nye shopping dag.

I 2017 var 2,9 % af alle danske webshops med på singles day og i 2018 kom det tal op på ca. 13 %! Hjemmesiden er klar til at få smidt affiliate link på og den har allerede content.

En smule linkbuilding og den vi kommer til at ligge højt i Googles søgeresultater, især på grund af domænenavnet og manglen på konkurrence.

Hvis dagen bliver så stor som Black Friday har den hjemmeside potentiale for at tjene en masse penge på dagen.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen nøgletal at fremvise, men målet er at ranke godt på søgninger som "singles day tilbud" "single day danmark" osv...

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hjemmesiden skal hente trafik fra Google på Singlesday, hvorefter de besøgende klikker ind på de shops der har singles day tilbud. Ved brug af affiliate links kan man tjene mellem 2,5% og 15% kommission på hvert salg i op til 30 dage efter. Siden er klar til brug og man skal bare bygge lidt links til den inden singles day (11/11) for at få mest ud af den.

Omkostninger

Der er kun meget få omkostninger i forbindelse med siden, såsom hosting og DNS service. Det ligger på under 500 kr. om året. Det har tilgengæld kostet mig tid at sætte op, og jeg har også bygget nogle links til den samt skrevet content.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1877

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
31019

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-02-2019
Udbudspris 5.000 DKK