Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 20.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Online filserver

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Dette er en af de første gratis online filservere. Vi var i fjernsynet i 2008 og har været i forskellige medier siden. Vi erkender, at vi er blevet overhalet af mange andre tjenester. Vi tænker, at der er nogen, som i forvejen beskæftiger sig med området inden for datahhåndtering for private (for eksempel online backup tjenester) kunne have gavn af serviceydelsen WebDrive.dk, eller anvende den som en supplerende tjeneste og funktionalitet.

Det er en online tjeneste til filplads som du kan tilgå fra en web browser. Du kan beskytter dine data på en ekstern kilde, så du ikke mister dem. Trusler kan være virus, systemnedbrud eller fysisk skade på din PC. Der er ingen begrænsning for datatyper du kan gemme. Det kan være alt fra private billeder til video, regneark og dokumenter. Det smarteste er, at du altid har adgang til fildeling med andre uanset størrelsen af filerne. Der har været fokus på et simpelt design via Keep It Simple Stupid (KISS) principperne.

Den primære indtjeningskilde har været fra reklamer og nogle få indtægter fra betalende brugere.

Til virksomheden følger domænet, den bagvedliggende funktionalitet (kildekode i PHP), samt kundedatabasen med over 2.000 registrerede brugere.

Du skal selv sørge for SSL certificat, hvis du vil anvende secure HTTP. Vi har hostet ydelsen på en Linux Apache server med PHP og MySQL database. Vi laver selvfølgelig en aftale angående support efter overtagelsen af tjenesten.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2398

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
20970

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
22-10-2014
Udbudspris 20.000 DKK