Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danmarks største gratis auktionsside sælges - har været online i 8 år

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Langt over 200.000 igangværende auktioner fra vores medlemmer

Danmarks absolut største gratis auktionsside målt på antal aktive auktioner sælges langt under etableringspris, da vi ønsker at fokusere på andre projekter.

Siden har været online i 8 år og har hidtil kørt som en gratis tjeneste, uden udnyttelse af sidens potentiale.

Der er meget stort indtjeningspotentiale for den rette køber, der vil kunne udnytte sidens trafik og evt. indføre købs- og salgsgebyrer.

Auktionssiden har flere gange været vært for velgørenhedsauktioner for Dansk Røde Kors og Dell Computer.

Der er meget lave driftsomkostninger forbundet med siden, og vedligeholdelsen er minimal, da al udvikling og drift foretages af ekstern partner.

Økonomiske nøgletal

Siden har hidtil kørt som en gratis service, hvorfor indtjeningen kun har bestået af affiliate indtjening via bannerannoncer på siden. Derfor er der et kæmpe potentiale for at øge indtjeningen væsentligt ved f.eks. at indføre købs- og salgsgebyrer eller sende nyhedsbreve med annoncer.

Produktet

Siden har til formål at hjælpe private og erhvervskunder med at sælge deres produkter eller ydelser via auktion.

Langt størstedelen af auktionerne er i øjeblikket samlerobjekter såsom frimærker, LP'er, dukker, modelbiler osv.

Brugerne kan pt. vælge at sælge på auktion, som fastpris annonce eller som en erhvervsannonce. Annoncerne kan indeholde beskrivelse, billeder, videoer, betalingsinfo og leveringsomkostninger.

Faste data såsom adresse og betalingsinfo kan brugerne selv administrere i systemet, så en del af processen med oprettelse af nye auktioner automatiseres.

Markedsføringskanaler

Siden er pt. ikke SEO optimeret, men backend systemet understøtter dette, hvorfor en kommende ejer vil kunne drive meget mere trafik og dermed omsætning til siden ved at optimere den.

Der bruges heller ikke penge på markedsføring af siden, så tilgangen af nye brugere sker ved anbefaling fra vores medlemmer. Her vil der ligeledes kunne skabes mere trafik og dermed omsætning.

For år tilbage udsendte vi nyhedsbreve med stor succes, men pga. tidsmangel er dette heller ikke blevet udnyttet i flere år.

Omkostninger

Pt. sker al udvikling og hosting af siden hos en ekstern partner, og driftsomkostningerne er derfor meget lave (ca. 1.500 kr. pr. md.).

Aktiver

Da auktionssiden hostes på eksterne servere kan den tilgås og administreres fra enhver computer med internetadgang. Pt. drives siden fra vores private hjem.
Der medfølger ingen inventar eller driftsmidler.

Virksomhedens historie

Auktionssiden blev oprindeligt udviklet som en protest mod de etablerede auktionssider, der efter vores mening tog alt for høje gebyrer, når man ville købe eller sælge via auktion.

Vi har rigtigt mange loyale medlemmer, som har været med os i mange år og som ligeledes fungerer som vores ambassadører ude i markedet.

Siden fortjener meget mere opmærksomhed end vi har tid til at give den, og vi ønsker derfor at afhænde den til en ildsjæl der ligesom vi kan se det kæmpe potentiale der ligger i den.

Markedet

Markedet for brugtsalg og samlerobjekter har aldrig været større, og sidens potentiale udnyttes langtfra i dag.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen for en ny ejer er at udbrede kendskabet til siden og skaffe flere medlemmer, samtidig med at siden skal optimeres rent annoncemæssigt, så indtjeningspotentialet udnyttes.

Stærke sider

Vores styrke har siden starten været vores meget loyale medlemmer, som har holdt ved siden starten hvor der kun var få auktioner og kunder, og til nu hvor vi er Danmarks absolut største gratis auktionsside med langt over 200.000 auktioner.

Ideel køber

Man behøver ikke være programmør eller computernørd for at drive siden, da al udvikling og drift foretages af ekstern partner, og administrationen foretages i et enkelt CMS system.
Siden kan drives på et par timer om ugen, men ønsker man virkelig at udnytte potentialet skal en kommende ejer tænke markedsføring, optimering af annonceindtægter og evt. gebyrer.
Markedsføringen kunne f.eks. være hjælpevideoer på YouTube, konkurrencer på Facebook og lign. Så er du skarp på de sociale medier vil det være en klar fordel.

Opstartshjælp

Vi vil stå til rådighed med hjælp til brug af det bagvedliggende system og sparring i 3 måneder efter købet.
Hjælpen kan foregå via telefon, email eller messenger på nærmere aftalte tidspunkter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2290

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
30118

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-06-2018
Udbudspris 180.000 DKK