Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Affiliate side med fokus på kryptovaluta sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Aktive daglige besøgende - let at tilpasse dig

Affiliate site med fokus på kryptovaluta, der giver de besøgende godt incitament til at komme tilbage ofte, og samtidig giver dig en dejlig passiv indkomst.

Der er daglig aktivitet på sitet, i en niche der er stor interesse for - både i Danmark og på verdensplan. Dette giver gode udviklingsmuligheder, samt garanti for trafik langt ind i fremtiden.

Derudover, så er der tale om en niche der forventes kun at vokse over de næste mange mange år, og måske endda være fremtiden for den finansielle sektor.

Økonomiske nøgletal

I og med der kun er oprettet webhotel, domæne og så siden brugt tid på at skrive indhold til sitet, er disse svære at stille op. Kontakt for mere økonomisk information.

Produktet

Sitet samler de bedste links, artikler og ressourcer omkring kryptovaluta, og hjælper samtidig den besøgende til at optjene gratis kryptovaluta, gennem en samling links - hvor en procentdel af udbyttet går til siden.

Derudover er der artikler, blogindlæg og linksamlinger der alle udbetaler en lille bid til sitet, når det bliver brugt.

Der er tale om en affiliate side, med en rigtig interessant niche, som helt sikkert vil kunne opnå endnu større resultater i fremtiden - specielt i de rigtige hænder.

Markedsføringskanaler

Der er givet gas med SEO. Alle sider på sitet er optimeret til at ramme specifikke nøgleord, der er fundet ud fra grundig analyse.

Omkostninger

Der er kun udgifter til hosting og domæne involveret.

Markedet

Det er et marked i stor vækst - der er rigtig stor interesse på verdensplan. Det forventes at markedet kun bliver større og større, og derfor er det en rigtig profitabel niche at komme ind i.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1206

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30174

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-07-2018
Udbudspris 5.000 DKK