SmallBlock.dk - Eksisteret siden 1999 - Salg af veteranbiler

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Annoncering

Velkommen til Norden's perle inden for US Cars, veteranbiler og specialbiler - SmallBlock.dk. Eksisterende siden 1999 og anerkendt som den førende platform i Danmark, Skandinavien og Nordeuropa, forbinder vi bilentusiaster med kvalitetsamerikanerbiler. Med Danmarks uomtvistede kvalitet i istandsættelse, får en bil solgt gennem SmallBlock en uovertruffen værdi.

Med SmallBlock er din rækkevidde ikke begrænset til Danmarks 6 millioner indbyggere. Tværtimod! Når du sælger med os, rækker din annonce ud til over 100 millioner potentielle købere, hvilket maksimerer din chance for at opnå den rette pris for din bil. Dertil tilbyder vi et blomstrende online bilmagasin, fyldt med de seneste nyheder, tips, og artikler for bilentusiaster.

Hvorfor investere i SmallBlock.dk? Fordi vi er mere end bare en salgsplatform. Vi er et community, en passion og en tradition, der har sat standarden for kvalitetssalg af US Cars i over to årtier.

Nysgerrig? Læs videre og oplev potentialet ved at blive ejer af denne markedsledende virksomhed.
Økonomiske nøgletal

Overskuddet ligger på rundt regnet 90% før løn da det ikke er en fysisk forening, men udelukkende online

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Youtube Video:
https://www.youtube.com/watch?v=LHjRBiU91WQ

Facebook Side: +14.000 medlemmer
Facebook Gruppe: +16.000 medlemmer
Facebook Gruppe: +11.000 medlemmer
Facebook Gruppe: +11.500 medlemmer
Facebook Gruppe: +12.000 medlemmer

Markedsføringskanaler

Hvordan finder kunder SmallBlock.dk?

Vores kunder finder os primært via online kanaler. Med årenes løb og vores dedikerede indsats har vi optimeret vores online tilstedeværelse for at sikre, at SmallBlock.dk opnår den højeste synlighed på nettet, og derfor dominerer vi ofte de øverste positioner på Google søgninger.

Søgemaskineoptimering (SEO): Gennem årene har vi konstant optimeret vores hjemmeside med de mest relevante søgeord, der relaterer til amerikanerbiler, veteranbiler, specialbiler og reservedele til US biler. Dette har sikret os organisk trafik fra personer, der aktivt søger efter de produkter og tjenester, vi tilbyder.

Facebook: Vi har også en aktiv tilstedeværelse på Facebook, hvor vi har et voksende community af bilentusiaster. Dette sociale medie giver os mulighed for at engagere os direkte med vores målgruppe, dele nyheder, opdateringer og promovere de biler, der er til salg på vores platform.

Hjemmeside: SmallBlock.dk er ikke bare en salgsplatform, men også en informativ portal. Vores blog-sektion indeholder en række nyheder, tips og artikler, der trækker en bred vifte af læsere og potentielle kunder til vores hjemmeside.

Selvom vi ikke har investeret i betalte annoncer, har vores strategiske fokus på SEO og social medie engagement sikret os en robust og konstant strøm af besøgende og kunder.

Vi har også arbejdet hårdt på at opbygge vores brand gennem ord-i-mund-anbefalinger, hvilket betyder, at mange af vores kunder kommer til os gennem personlige anbefalinger fra tidligere kunder eller andre bilentusiaster.

Afslutningsvis har vi sikret os, at vores online platform er brugervenlig, informativ og opdateret med de seneste trends og nyheder fra bilverdenen, hvilket giver vores besøgende en grund til at vende tilbage igen og igen.

Omkostninger

Ud over din egen løn må man påregne:

Årlig Serverudgifter ca. 6.000 dkk
Annoncering er pt. 0 dkk
Revision ca. 12.000 dkk

Aktiver

Ingen

Virksomhedens historie

Det hele begyndte i 1999 med en passion for unikke køretøjer og et ønske om at skabe et samlingspunkt for ligesindede bilentusiaster. Med en beundring for amerikanske muskelbiler, veteranbiler og specialbiler, blev ideen om SmallBlock.dk født.

Det var en tid, hvor internettet netop begyndte at forandre verden, og potentialet for at samle bilentusiaster fra hele Norden på en online platform var enormt. Vi ønskede at skabe et sted, hvor folk kunne dele deres passion, sælge deres biler og finde de reservedele, de havde brug for.

Opstarten var ikke uden sine udfordringer. Der var mange nætter med lidt søvn, timer foran skærmen, og utallige kopier af kaffe. Men bag hver udfordring lå en læringskurve, og bag hvert problem lå en løsning, der ventede på at blive fundet. Det krævede dedikation, hårdt arbejde og en dyb forståelse for både biler og det digitale marked.

Som årene gik, voksede SmallBlock.dk fra at være en simpel idé til at blive Norden's foretrukne online destination for US Cars. Vi udvidede vores tilstedeværelse, ikke kun geografisk, men også i vores tilbud til bilentusiaster. Vores blog-sektion blev tilføjet som et svar på et stigende behov for kvalitetsindhold om US Cars, vedligeholdelsestips, og nyheder fra bilverdenen.

Men det er ikke kun teknikken og platformen, der har bragt os her. Det er de relationer, vi har opbygget med vores kunder og samarbejdspartnere, det er de historier, vi har delt, og de drømme, vi har hjulpet med at realisere.

I dag står SmallBlock.dk som en pioner indenfor sit felt, og det er en rejse, vi er utroligt stolte af. Men tiden er nu inde til at lade en ny entusiast føre SmallBlock.dk videre ind i fremtiden. Med den rette vision kan denne platform fortsætte med at vokse og tjene bilentusiaster i mange år fremover.

Markedet

Det marked, som SmallBlock.dk opererer indenfor, kan bedst beskrives som en niche, men en stærkt passioneret en af slagsen. Det drejer sig om entusiaster af amerikanske muskelbiler, veteranbiler og specialbiler i hele Norden.

Konkurrence:
Selvom der er andre platforme, der tilbyder lignende tjenester, skiller SmallBlock.dk sig ud ved at have en dyb forankring i Norden og en stærk forståelse for de unikke behov og ønsker, som entusiaster i denne region har. Over de sidste par årtier har vi opbygget et brand, der er synonymt med kvalitet, troværdighed og en dyb passion for amerikanske biler.

Købekraft:
Markedet for US Cars, især i Norden, har vist sig at være robust. Den stærke danske tradition for kvalitet i istandsættelse af disse biler har sikret, at en "dansk" amerikanerbil eller veteranbil opretholder en høj og stabil værdi. Dette har gjort det attraktivt for sælgere at placere deres biler på platforme som SmallBlock.dk, da de kan forvente en retfærdig pris.

Markedets Størrelse og Udvikling:
Det samlede marked for amerikanske biler i Norden er svært at kvantificere præcist, men med en stigende interesse for disse biler og en voksende mellemklasse i hele Skandinavien og Nordeuropa kan vi forvente en fortsat vækst i efterspørgslen. Desuden, da flere unge bliver introduceret til charmen ved klassiske amerikanske biler, og med en stigende bevidsthed om bæredygtighed, kan restaurering og vedligeholdelse af ældre biler blive endnu mere populært, hvilket igen vil drive efterspørgslen op.

Sammenfattende har SmallBlock.dk opereret i et marked med en stærk og stabil efterspørgsel. Med den rette strategi og fokus kan en ny ejer forvente at se fortsat vækst og succes i de kommende år.

Svagheder/udfordringer

Som siden vokser bemærker jeg med største interesse det betydelige potentiale, der ligger i vores fem omfattende Facebook-grupper, som hver især rummer mere end 50.000 aktive brugere, samt vores dedikerede Facebook-side med yderligere 14.000 brugere. Dette repræsenterer en betydelig andel af online-brugerne, som er en essentiel ressource, vi bør overveje at udnytte i højere grad end vi gør på nuværende tidspunkt.

Ved at implementere en mere strategisk og omfattende tilgang til dette markedssegment kan vi drage fordel af den medfølgende mulighed for at øge vores brandgenkendelse samt opnå en potentiel forøgelse i omsætning. Det er efter min vurdering vigtigt at anerkende og proaktivt adressere denne mulighed med det formål at optimere vores branding og økonomiske præstation.

Stærke sider

1. Langvarig online tilstedeværelse: Med en historie, der går tilbage til 1999, har smallblock.dk etableret en robust og langvarig tilstedeværelse online. Denne varighed tyder på en virksomhed, der har modstået tidens prøve og fortsætter med at være relevant i en hurtigt skiftende digital verden.

2. Stærk SEO-placering: Smallblock.dk's fremragende placering på Google viser deres succes med søgemaskineoptimering (SEO). Dette er en kritisk faktor i den digitale tidsalder, da det betyder større synlighed for potentielle kunder og et kraftfuldt værktøj til at slå konkurrencen.

3. Brand anerkendelse: På grund af dets lange levetid og dens høje placering på Google, har smallblock.dk sandsynligvis opnået betydelig brand anerkendelse. Dette skaber tillid hos forbrugerne og giver en konkurrencefordel.

Muligheder for smallblock.dk kunne inkludere:

1. Udnyttelse af social media: Med en stor tilstedeværelse på Facebook, har smallblock.dk en unik mulighed for at udnytte disse platforme til at øge brand bevidsthed og omsætning.

2. Stigende online marked: Den fortsatte vækst i e-handel og digitalt forbrug tilbyder store muligheder for smallblock.dk til at udvide sin kundebase og øge salget.

Strategi

Smallblock.dk's Strategiske Fokus

Udnytte brandets anerkendelse: Smallblock.dk har opnået stor anerkendelse i løbet af sin eksistens siden 1999. Strategien fokuserer på at udnytte denne anerkendelse og tillid blandt kunderne for at fremme vækst og udvidelse.

Optimere SEO-strategi: Virksomheden fortsætter med at lægge vægt på SEO for at sikre dens fremragende placering på Google. Ved at fortsætte med at forfine og opdatere sin SEO-strategi kan smallblock.dk fortsætte med at øge trafikken til sit websted og derved øge salget.

Udnyttelse af social media: Med en betydelig tilstedeværelse på Facebook, fokuserer smallblock.dk's strategi på at udnytte disse platforme for at forbedre engagementet med forbrugerne og øge brandbevidstheden.

Navigere i lovgivningsændringer: Virksomheden er aktivt opmærksom på ændringer i den digitale handelslovgivning og online databeskyttelsesregler. Ved at være forud for disse ændringer kan smallblock.dk være godt positioneret til at tilpasse sig hurtigere end konkurrenterne og minimere eventuelle trusler.

Udforske stigende online marked: Smallblock.dk's strategi omfatter aktivt at udforske det stigende online marked for at finde nye muligheder for udvidelse og vækst.

Ideel køber

Den ideelle køber af smallblock.dk behøver ikke at have en dybdegående teknisk indsigt eller kodningsevner, da hjemmesiden er autonom og kræver minimal teknisk intervention. Dette gør det til en attraktiv mulighed for en bred vifte af potentielle købere.

For eksempel, en bilentusiastisk pensionist, som ønsker at forblive engageret og aktiv, kunne være det perfekte match. Med deres passion for biler kan de bringe en ægte entusiasme og engagement til smallblock.dk's drift. Da siden kører stort set af sig selv, er det kun nødvendigt med et minimalt tidsforbrug, hvilket passer perfekt til en pensionists livsstil.

Alternativt kunne smallblock.dk også være en ideel forretning for en person, der arbejder i udlandet. Siden kræver kun adgang til internettet og ikke fysisk tilstedeværelse på et bestemt sted. Den daglige drift kræver kun et minimum af tid - mellem 30 minutter til en time om dagen - hvilket gør det til en håndterbar sidebeskæftigelse for en person med andre forpligtelser.

Uanset baggrunden vil den ideelle køber kunne sætte pris på smallblock.dk's solide position på markedet, dets automatiserede drift, og det lille tidskrav det stiller for at holde det kørende effektivt.

Opstartshjælp

*ÅBEN BUD MODTAGES*

Der forligger ikke noget retvisende regnskab da siden har lagt sammen med andre aktiver og derfor er det du køber:

· Domænenavnet [SmallBlock.dk] 15 år
· Hele koden til hjemmesiden samt tilhørende betalingssystem og admin panel
· Over 60.000 valide Nyhedsmail

Så hvis du syntes overstående lyder interessant så kom med et seriøst bud på SmallBlock.dk

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3209

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
36102

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-03-2023
Udbudspris 500.000 DKK