Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 150.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Mindre influencer marketing bureau med store erhvervskunder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Stor influencer database og nogle af Danmarks største virksomheder som kunder.

En hobbyvirksomhed der har taget fart og skal derfor videre til nogen der kan få det fulde potentiale ud af det, da jeg ikke kan pga. af andre forretninger.

Influencer branchen eksplodere nu og der er et kæmpe potentiale i denne virksomhed. Uden den store indsats har vi allerede nu nogle af de største danske virksomheder som kunder.

Virksomheden er lige til at overtage og der kan tjenes penge fra dag et. Oplagt hvis du gerne vil være din egen chef, men ikke er klar på den lange rejse helt fra starten.

Regnskab

Afkastningsgrad
-137%
Soliditetsgrad
24%
Likviditetsgrad
132%

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2018: 161.000,-
Omsætning 2019: 210.000,- (estimeret)

Det er drevet som hobbyvirksomhed, så jeg er slet ikke i tvivl om, at disse tal hurtigt kan blive meget højere.


Overskud 2018: -41.000
Overskud 2019: 0,-

År 1 har selvfølgelig været opstart og i år har jeg reinvesteret alle pengene i markedsføring.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi forbinder virksomheder med influenter. Det vil sige vi hjælper virksomheder med at afholde influencer kampagner fra start til slut.

Produktet er influenterne som vi har en database med over 1.500 profiler fordelt på Danmark, Norge og Sverige.

Så ingen varelager eller varekøb, kun udgifter til et tracking software og normale drift.

Markedsføringskanaler

De finder os primært via Google search og mund til mund. Vi levere et godt produkt, afstemmer forventninger med kunden og holder hvad vi lover, så de fleste kommer gennem anbefalinger.

Omkostninger

- Tracking software er den klart største udgift, her har jeg valgt et stort og anerkendt system.
- Markedsføring
- Diverse: Mailchimp, Hosting

Aktiver

Der er ingen.

Virksomhedens historie

Jeg har arbejdet med marketing i mange år og da jeg for lidt over to år siden gerne ville køre en micro influencer kampagne i mit daværende job, fandt jeg de få tilbud der dengang var på markedet, alt for dyre.

Så jeg endte med at starte mit eget, 100% som et hobby projekt. På trods af den lille indsats fik jeg hurtigt nogle virkelige store brands ombord og flere af dem har i dag kørt en del kampagner hos os.

Jeg elsker at arbejde med influencer marketing og denne branche er kun lige startet. Men jeg har andre projekter der kræver min tid og opmærksomhed, det synes jeg er synd for denne for potentialet er enormt.

Markedet

Markedet er helt ekstremt stigende og der er intet der tyder på at denne stigning aftager i den kommende tid. Alle vil og skal bruge influenter i deres markedsføring.

Denne vækst i markedet har selvfølgelig også resulteret i flere konkurrenter det seneste års tid. Nogle er en større "trussel" end andre. Men da vi har været ordentlige fra dag et, sagt pænt nej til dem hvor vi ikke har kunne levere det de forventede og som nævnt flere gange, har nogle af landets største brands som kunder, så ligger vi godt i markedet og mange ved hvem vi er.

Svagheder/udfordringer

Det er klart en udfordring, at der ikke bliver "larmet" lige så meget fra os som fra konkurrenterne, da dette som sagt hart været et hobby projekt og derfor ikke mit primære fokus.

Vi har haft, men skal i fremtiden have endnu mere fokus på kvaliteten fra influenterne, det er her slaget slås i forhold til fremtidige kunder, hvis man spørger mig.

Flere af konkurrenterne er større organisationer og har flere muskler, men har samtidigt også sat sig dyrt i forhold til medarbejdere og det gennerelle setup. Vi har benyttet os af praktikanter og trimmet setuppet så det er så Lean som muligt.

Der er dog stadig plads til masser af forbedringer i måden man afvikler kampagner og det vil være oplagt at få udviklet app/website til at håndtere alt kommunikation med influenterne. Her bruger vi lige nu Mailchimp, hvilket gør det en smule mere manuelt.

Stærke sider

Vi er en lille agil virksomhed, uden de store faste omkostninger. Vi kan derfor tillade os at "afvise" kunder hvor det ikke giver mening at bruge micro influencers, så vi er ikke tvunget til at tage alt ind.

Det betyder også vi har glade kunder som har kørt flere kampagner hos os og flere der helt sikkert vender tilbage når de har en forspørgsel som vi kan løse for dem.

Sidst men ikke mindst er vi en kendt spiller på markedet, så en del mennesker kender navnet og hvad vi står for.

Ideel køber

Vil du arbejde med marketing, hjælpe virksomheder med en ny og spændende kanal, så er det oplagt til dig.

Måske har du drømmen om at gå selvstændig, men ikke helt klar til at gå all in. Så er det her en god mulighed, for du kan køre det hele ved siden af et evt. job.

Men ønsker du omvendt at gå fuld tid som selvstændig, så vil du i løbet af meget kort tid kunne generere en løn til dig selv. Der er en virkelig god avance og små faste udgifter, så der er stort økonomisk potentiale for den der vil løbe kilometerne.

Opstartshjælp

Jeg sørger selvfølgelig for fuld oplæring i alle processer, gennemgår alle kunder og overlevere alt, til du er tryg og klar til at tage 100% over.

Det efterfølgende år vil jeg stå til rådighed for spørgsmål og gerne hjælpe med sparring og inputs til strategi.

Det vigtigste for mig er, at virksomheden bliver løftet til nye højder og jeg en dag stolt kan kigge tilbage på det jeg var med til at starte.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
150.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1694

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32133

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-12-2019
Udbudspris 150.000 DKK