Succesfuld webshop med en omsætning på 50 mio

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

🎉 Få fingrene i en fantastisk forretningsmulighed!

Webshoppen er din nøgle til en spændende og indbringende online forretning!

Er du klar til at træde ind i verdenen af e-handel med stil og lethed? Så er webshoppen den perfekte mulighed for dig! Med sit moderne og brugervenlige design er denne webshop klar til at give dine kunder den ultimative shoppingoplevelse.

Hvad gør webshoppen så unik? Lad os tage et kig:

🛍 Bredt udvalg af produkter: Fra mode til elektronik, hjem og have til skønhed og meget mere – Webshoppen tilbyder et omfattende udvalg af produkter, der tiltrækker enhver kundegruppe.

📱 Responsivt design: Uanset om dine kunder browser på en computer, tablet eller mobiltelefon, sikrer webshoppen, at de får en problemfri oplevelse, uanset enhed.

💰 Tilbud og rabatter: Kunder elsker at få en god handel, og med webshoppen kan du tilbyde dem fantastiske tilbud og rabatter på en bred vifte af produkter, hvilket holder dem kommer tilbage for mere.

🔒 Sikker betaling: Vi prioriterer sikkerheden for både dig og dine kunder. Med vores pålidelige betalingsgateway kan du være sikker på, at alle transaktioner er sikre og beskyttede.

💡 Fleksibel og skalerbar: Uanset om du er nybegynder eller erfaren i e-handel, kan webshoppen tilpasses efter dine behov og vokse i takt med din forretning.

Så hvad venter du på? Tag det næste skridt mod din succesfulde online forretning i dag med webshoppen som din partner. Kontakt os nu for at lære mere om denne spændende mulighed!

Webshoppen har en trustpilot på mere end 10.000+ anmeldelser

Grundet anden forretning og helbred, har jeg ikke tid til at drive shoppen mere.

Økonomiske nøgletal

Alle eksisterende produkter har en margin på +45-50% og der er dermed en rigtig sund dækningsgrad. Du overtager en køreklar webshop, som kan tjene penge fra første dag du starter annoncerne.

Omsætningen på de 50 mio er fordelt ud på 3 år

Salgspris: 300.000 DKK. Kontakt mig endelig, så vi kan tage en snak om prisen og evt. finansiering.

Produktet

Vi tilbyder alt fra mode til elektronik, hjem og have til skønhedsprodukter og meget mere. Vores mission er at give vores kunder en bekvem og spændende shoppingoplevelse ved at tilbyde et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Vi hjælper vores kunder med at spare både tid og penge ved at samle de bedste tilbud under ét tag og sikre, at de får værdi for deres penge. Med vores brugervenlige platform og sikre betalingsmuligheder gør vi det let for kunderne at finde, købe og nyde deres favoritprodukter med tillid og bekvemmelighed.

Markedsføringskanaler

Virksomheden sælger primært sine produkter via Google annoncering, affiliate og via Meta annoncering på Facebook & Instagram.

Omkostninger

Omkostninger pr måned

Lagersystem: 2000 kr
Shopify: 8300 kr
Quickpay: 2500 kr
Mailprogram: 2000 kr

Lagersystem , shopify og quickpay kan svinge alt efter hvilken omsætning der er den pågælende måned.

Strategi

Webshoppen's nuværende strategi fokuserer på at udnytte virksomhedens styrker og de muligheder, der findes i markedet, samtidig med at trusler og svagheder minimeres. Her er nogle af de strategiske elementer, der har formet virksomheden som den ser ud i dag:

Produktudvalg og konkurrencefordel: Vi har skabt en konkurrencefordel ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter inden for forskellige kategorier såsom mode, elektronik, hjem og have osv. Dette giver os mulighed for at tiltrække forskellige kundesegmenter og differentiere os fra konkurrenterne.

Tilbud og rabatter: En central del af vores strategi er at tilbyde kunderne attraktive tilbud og rabatter på vores produkter. Dette hjælper med at tiltrække opmærksomhed, skabe salg og opbygge kundeloyalitet.

Brugervenlig platform: Vi fokuserer på at sikre, at vores webshop er nem at bruge og navigere på for kunderne. Dette inkluderer responsivt design, hurtig indlæsningstid og en intuitiv checkout-proces, hvilket bidrager til en positiv kundeoplevelse.

Markedsføring og branding: Vi investerer i markedsføringsaktiviteter såsom digital markedsføring, sociale medier og samarbejder med influencers for at øge vores synlighed og tiltrække nye kunder.

Kundeservice: En af vores vigtigste styrker er vores engagement i at levere en fremragende kundeserviceoplevelse. Vi sørger for at svare hurtigt på kundespørgsmål og løse eventuelle problemer, hvilket skaber tillid og loyalitet blandt vores kunder.

Vores strategiske fokus har været at skabe en solid platform for vækst og succes ved at udnytte vores styrker, identificere og udnytte mulighederne i markedet og samtidig håndtere eventuelle trusler og svagheder på en proaktiv måde.

Dette har formet webshoppen til at være en førende spiller inden for e-handel med et stærkt fokus på kundetilfredshed og værdiskabelse.

Vision

Webshoppen's overordnede vision er at blive den foretrukne destination for online shopping for vores kunder samt at være en førende spiller inden for e-handelsbranchen. Vi stræber efter at opnå følgende:

Kundetilfredshed og loyalitet: Vi ønsker at opbygge og bevare stærke relationer med vores kunder ved at levere en fremragende shoppingoplevelse, der overgår deres forventninger. Vi ønsker at være det første valg, når det kommer til at finde gode tilbud og kvalitetsprodukter online.

Vækst og ekspansion: Vi sigter mod at udvide vores sortiment af produkter og øge vores markedsandel ved at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende. Dette inkluderer muligheder for at nå nye geografiske markeder og udvikle strategiske partnerskaber.

Innovation og tilpasning: Vi stræber efter at være i front, når det kommer til at adoptere nye teknologier, trends og metoder inden for e-handel. Ved konstant at innovere og tilpasse os markedet ønsker vi at forblive relevante og konkurrencedygtige på lang sigt.

Udsigterne for virksomheden er positive, da e-handelsbranchen fortsat oplever vækst og udvikling på globalt plan. Med vores stærke strategi, fokus på kundetilfredshed og engagement i at forblive på forkant med branchetrends, er vi godt rustet til at udnytte de muligheder, der ligger foran os, og fortsætte med at vokse og trives som en ledende spiller i markedet.

Ideel køber

Den perfekte person til at overtage webshoppen ville være en passioneret og ambitiøs iværksætter, der brænder for e-handel og ønsker at drive en succesfuld online forretning. Ideelt set ville køberen have følgende egenskaber:

Forretningsmæssig sans: En god forståelse for e-handelsbranchen og evnen til at identificere og udnytte trends og muligheder inden for online shopping.

Kundefokus: En dedikation til at levere en førsteklasses shoppingoplevelse for kunderne ved at tilbyde kvalitetsprodukter, fremragende kundeservice og konkurrencedygtige priser.

Teknisk kompetence: Grundlæggende tekniske færdigheder eller villighed til at lære, da en del af driften af en webshop indebærer håndtering af online platforme og digital markedsføring.

Entreprenørånd: Evnen til at tage initiativ, være kreativ og tage risici for at skabe vækst og succes for virksomheden.

Tidsmæssig engagement: En realistisk forståelse for det tid og arbejde, der kræves for at drive en e-handelsvirksomhed, og villighed til at investere den nødvendige tid og indsats for at opnå succes.

For den ideelle køber af webshoppen ville denne virksomhed repræsentere en spændende mulighed for at realisere deres passion for e-handel og drive deres eget online venture. De ville være ivrige efter at tage udfordringen op med at opbygge og udvikle virksomheden videre og være klar til at lære og vokse som en del af denne spændende rejse.

Opstartshjælp

Jeg vil sikre en smidig overgang for den nye ejer. Jeg vil være til rådighed for køberen i en aftalt periode efter overdragelsen for at sikre, at de føler sig trygge og godt rustet til at drive virksomheden succesfuldt.

Jeg tilbyder følgende hjælp:

Overgangsperiode: Jeg vil blive i virksomheden i en aftalt periode efter overdragelsen for at lære køberen op i alle aspekter af driften af webshoppen

Telefon- og mailstøtte: Jeg vil stå til rådighed via telefon og e-mail i hele overgangsperioden for at besvare spørgsmål, løse eventuelle problemer og give generel rådgivning.

Oplæring og vejledning: Jeg vil tilbyde oplæring og vejledning i alt fra produktstyring og kundeservice til markedsføring og drift af webshoppen.

Ingen ekstra omkostninger: Oplæringen og supporten under overgangsperioden vil være en del af købesummen og vil ikke pålægges ekstra omkostninger for køberen.

Mit mål er at sikre, at køberen føler sig fuldt ud kompetent og selvsikker i driften af webshoppen, så de kan fortsætte med at opbygge og udvide virksomheden med succes.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1309

Sælger kontaktet:
19

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
38284

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-05-2024
Udbudspris 300.000 DKK