Sjovt brand med varelager (aldrig markedført) RØVERKØB

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Stort potentiale for den rette køber, brandet har varelager der følger med i prisen ( potentielt RØVERKØV ) shoppen har aldrig været markedført. Men har brandidentitet og optimeret webshop

Produkter med stort potentiale - ligende produkter i USA har solgt +100.000 milioner styk. Shoppen har aldrig været markedført men shoppen og brandet er klargjort og optimeret til salg. og der medfølger 40.000 værdi i lageret alene hvilet er mere end salgsprisen hvilket gør dette til et attraktivt køb, alternativt kan man profitabelt skille sig af med varelageret af andre veje. Produkterne har alle en Viral appel hvilket gør dem oplagt at lave markedsføring for på facebook som vil kunne skabe mange salg. Vi sælger forretningen fordi der er fokus på 3 andre forretninger der stak af inden denne fik en chance for at blive skudt igang. Der medfølger en produkt udvidelses strategi og leverandør kontakter.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen tal for shoppen da den aldrig har været markedført shoppen har af mystiske veje dog solgt for ca. 1000 kr sikkert via organiske positioner i google trods det ikke er et oplagt søgeprodukt men mere en facebook case.

Overskud før skat: 0 DKK

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Shoppen har ingen faste omkostinger ud over domæne og hosting

Shopsystem

Aktiver

varelager for ca. 40.000

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
438

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
38437

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-07-2024
Udbudspris 19.999 DKK