Salg af premium domæne og tilhørende webshop til salg af uldprodukter med 4,8* Trustpilot score

Overgaden Oven Vandet, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Står du med en drøm om at starte en webshop med lækre uldprodukter? I så fald er her en rigtig god mulighed for at komme nemt i gang via eksisterende brand og webshop.

Jeg sælger nemlig nu domænet woolbynature.dk (med +8 øvrige endelser) med tilhørende webshop. Webshoppen har været drevet professionelt og profitabelt siden 2012 og indtil nu dedikeret til salg af eksklusive lammeskindsprodukter fra mærket Shepherd of Sweden, men det er oplagt for en ny ejer at udvide produktsortimentet, specielt med andre uldartikler. Pga. sikring af rettigheder til de i alt 9 populære domæne-endelser vil det også være nemt og oplagt med international ekspansion.

Regnskab

Afkastningsgrad
44%
Soliditetsgrad
86%
Likviditetsgrad
690%

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har i perioden 2013-2023 haft en gennemsnitlig årlig omsætning på godt 600.000 kr. ekskl. moms. Dækningsgrad på ca. 50% før faste omkostninger.

Produktet

Webshoppen har siden 2012 og frem til nu været eksklusiv sælger af de lækre lammeskindsprodukter fra Shepherd of Sweden og hjulpet med til at udbrede disse produkter i Danmark. Men det er oplagt for en ny ejer at enten tilføje eller helt udskifte eksisterende produkter. Indtil 2021 blev webshoppen drevet fra et andet domæne og på dette tidspunkt rebrandet til WOOL by NATURE.

Webshoppen sælges, da jeg er oppe i alderen, og den derfor er bedre tjent med en ny ejer, som kommer med fornyet energi.

Highlights for domænet og webshoppen:
* Webshoppen er baseret på Dandomain platformen og har i perioden 2013-2023 haft en gennemsnitlig årlig omsætning på godt 600.000 kr. ekskl. moms, så design og user interface har vist sit værd
* I alt 9 "woolbynature" domæner (.dk, .com, .eu, .net, .se, .de, .co.uk, .us, .fr) så forberedt til international ekspansion
* Brandet lægger nemt op til salg af en bredere vifte af uld-produkter
* .dk hoveddomænet har Trustpilot score på 4,8 baseret på 119 anmeldelser (per d. 10/6/2024)
* Løbende SEO-optimeret og ligger i top på en række Google søgeord
* Er e-mærket
* Facebook side med 202 følgere
* Nyhedsbreve og ca. 600 abonnenter
* Aftale med professionelt webdesign-bureau til drift af sitet kan overtages af køber
* Webshoppen har været drevet parallelt med aftale med lagerhotel, som har stået for lager, pluk og pak. Denne aftale er opsagt, men der kan formidles kontakt til indgåelse af evt. ny aftale
* Alle øvrige aftaler med bank, logistik mv. skal selv indgås af ny ejer
* Domæner og webshop overtages som udgangspunkt tidligst ultimo juli 2024
* Restvarelager sælges separat, men kan følge med imod tillægspris efter aftale

Markedsføringskanaler

Den primære salgskanal har været webshoppen i sammenhæng med SEO-optimering, hvor den ligger højt på Google på organiske søgninger. I perioder har der også været brugt andre salgskanaler såsom Google Adwords og Facebook annoncering.

Omkostninger

Ny ejer er fri til at vælge nyt setup, som også driver hovedparten af de faste omkostninger. Af de aktiver, som overdrages (domæner og webshop) er kun faste omkostninger relateret til domænerne (ca. 2.000 kr. årligt) samt til DanDomain for hosting af webshop, mail etc. (ca. 13-15.000 kr. årligt). Vi sætter gerne en ny køber ind i de øvrige omkostninger, som forretningen har haft hidtil, hvis det har interesse (fx lagerhotel, betalingsaftaler, logistik etc.).

Aktiver

I handlen overdrages webshop og de i alt 9 domæner til ny ejer. Der følger som udgangspunkt ikke materielle aktiver med, men hvis det ønskes, kan restlager tilkøbes til tillægspris.

Virksomhedens historie

I 2009 solgte jeg min virksomhed gennem mere end 30 år og søgte derfor nye udfordringer.

Valget faldt på start af webshop med det lækre svenske brand Shepherd of Sweden, fordi jeg gerne ville gøre det nemmere for danske kunder at købe disse skønne produkter. En shop med fokus på Shepherd, som tilbyder en bred vifte af lammeskindsprodukter i høj kvalitet - lige fra hjemmesko og vinterstøvler til boligtilbehør.

Baggrunden for mit valg er, at jeg for nogle år siden fik et par Shepherd hjemmesko i julegave. Siden har jeg ikke kunnet leve uden og har måttet til Malmø for at finde et bredere udvalg.

Med åbning af woolbynature.dk ønskede jeg at tilbyde danske kunder et større udvalg af Shepherds naturprodukter, som matcher mine høje krav til kvalitet.

Opstartshjælp

Jeg står gerne til rådighed med at svare på spørgsmål, både før og efter en aftale er indgået.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
914

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
38396

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
20-06-2024
Udbudspris 30.000 DKK