Dansk DTC brand med hundeudstyr og tilbehør (927.332 kr omsætning sidste 365 dage)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Doksie.dk - Bedømt til 4,8 ud af 5 stjerner med 98 anmeldelse på Trustpilot

Brandet

Doksie er et dansk DTC brand med dansk designet hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig. Startet i 2020. Sortimentet består bla af forskellige hunde "gadget" produkter som automatiske foderautomater og hunde kameraer. Derudover mere klassiske produkter som hundekurve, autokurve og tilbehørsprodukter. Bedømt til 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Webshop

Webshoppen er sat op i det brugervenlige Shopify, som ikke kræver teknisk viden for at administrer. Der er opsat integrationer til følgende systemer: Shipmondo, Klaviyo, Quickpay, Clearhouse, Google, Facebook, og Trustpilot mfl. Dette gør at webshoppen køre meget automatisk og ikke kræve meget manuelt arbejde.

Leverandører

Produkterne produceres alle på forskellige fabrikker i Kina. Alle kontaktinformationer til disse medfølger. Det nuværende sortiment kommer fra 7 forskellige fabrikker. Leverandørerne har lave minimumsordre og fornuftige priser. Muligt at udvide med alle typer af hunde produkter fra nuværende fabrikker.

Forhandlere

Vi har et par enkelte forhandlere som er kommet af sig selv. Vi har modtaget god feedback, og har mange genbestillinger igennem alle 3 år brandet har været i gang. Pt i dialog med flere leads på nye mulige forhandlere som både inkludere online webshops og fysiske butikker med hunde tilbehør.

Samarbejdspartnere

Jeg har aftale med 2 forskellige marketing konsulenter der laver henholdsvis Google Ads og Facebook Ads. Du kan enten overtage disse samarbejder, eller overtage brandet uden. De står løbende for at kører kampagner, og forbedre disse for at få de bedste resultater af af marketingsbudgettet.

Vækstmuligheder

Vækst brandet med forbedring af webshoppen, forøg sortimentet med flere produkter, udnyt flere markedsføringskanaler, og skaf flere forhandlere. Mulighederne er mange for at vækste projektet. Udvidelse til udlandet vil også være en muligt, der medfølger domæner til Sverige og .com

Årsag til salg

Efter tre års drift af min webshop har jeg truffet den beslutning at sælge den. Jeg har fået et nyt fuldtidsarbejde, som kræver min fulde opmærksomhed fremadrettet. Derfor søger jeg en passende køber, der kan fortsætte og udvikle den webshop, jeg har opbygget.

Økonomiske nøgletal

Økonomiske nøgletal sidste 365 dage

• Omsætning: 927.332 kr inkl. moms inklusiv B2B salg
• Antal ordrer: 2036 stk.
• Gennemsnitskøb på 405 kr
• Høj konverteringsrate på 2,93%
• Begrænset returnering og kundesupport

Produktet

Brandets sortiment består lige nu af 20 forskellige produkter. Alle med eget Doksie logo. Produkter er forskellige hunde "gadget" produkter som automatiske foderautomater og hundekameraer. Derudover mere klassiske produkter som hundekurve, autokurve og tilbehørsprodukter.

Markedsføringskanaler

Jeg har primært brugt paid ads til webshoppen. Den største kilde er Google Ads. Derudover Facebook Ads og affiliate marketing. Dertil også SEO og e-mail marketing. Gode muligheder for mere organisk trafik ved yderligere SEO-optimering og mere fokus på organisk content på sociale medier som Instagram og TikTok.

Omkostninger

Lave faste omkostninger til Shopify, og betalingsløsning. Derudover variable omkostninger til online annoncering, fragt og produkter. Lageret fylder omkring 20-30 kvm pt. Man kan eventuelle vælge at benytte et pluk og pak lager hvis man ikke selv ønsker at have et lager og sende pakker.

Shopsystem

Aktiver

Alt medfølger. Domæner (dk, se og com), grafisk profil, sociale medie konto, markedsførings konti med data og stor mængde billede og videoer fra flere professionelle photo shoots, både produktbilleder og billeder/videoer til annonceringen.

Varelageret som pt har en værdi på omkring 130.000 kr, dette overtages til kostpris og er ved siden af prisen. Med lageret medfølger alt emballage til forsendelse og udstyr hertil. Du er dermed klar til at sælge fra dag et du overtager webshoppen.

Varelager på 130.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Det danske marked for produkter til hunde er stort og i vækst. Vi danskere har 800.000 hunde, hvilket vil sige, at cirka hver 7 dansker holder hund. Markedet for kæledyrs produkter i Danmark har en værdi på cirka 2,8 mia kr hvert år. Der er gode muligheder for at finde nye produkter, som kunne blive det næste hit hos de danske hundeejere. Der er også mulighed for at udvide til flere markeder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
882

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
38377

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-06-2024
Udbudspris 150.000 DKK