Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropshipping kosmetik & hudpleje webshop sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
International (EU) webshop med over 10.000 kendte produkter

Vibrant Beauty er en dynamisk kosmetik- og hudpleje-dropshipping-webshop, der opererer med en enestående model: med kun én leverandør af over 25.000 produkter og et imponerende udvalg af flere hundrede kendte mærker. Dette sikrer en strømlinet forsyningskæde, hvor alle varer bliver håndteret effektivt af den samme pålidelige partner. Med et enormt potentiale for produktudvidelse har virksomheden mulighed for at udvide sit sortiment betydeligt.

Primært rettet mod private kunder inden for EU's 28 lande, tilbyder Vibrant Beauty fuld automatisering af ordrer og produktoverførsel gennem brug af avancerede API-løsninger. Hjemmesiden er omhyggeligt udviklet og er tilgængelig på seks forskellige sprog, hvilket muliggør global tilgængelighed. To domæner, vibrantbeauty.eu og vibrantbeauty.dk, er inkluderet for at maksimere synligheden og tilgængeligheden på markedet.

Selvom virksomheden blev etableret relativt nyt i juli 2023 og har været på pause siden oktober samme år, har den bevist sin levedygtighed ved fortsat at generere salg gennem organiske kilder som Google Shopping og SEO.

Vibrant Beauty er en EMV (enkeltmandsvirksomhed), hvilket indebærer, at alle aktiver i virksomheden er til salg. Dette omfatter ikke kun den færdigudviklede hjemmeside og sociale medieplatforme, men også fuldt opsatte betalingsløsninger og muligheden for digital adresseopsætning og køb af API. Med et stort potentiale for vækst og et solid fundament er Vibrant Beauty en attraktiv mulighed for investorer, der søger at træde ind i kosmetik- og hudplejeindustrien.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Vær opmærksom på at der ikke er tale om salg af en virksomhed, men derimod aktiver til at drive webshoppen, som hjemmeside, domain, mail, sociale medier m.m.

Der har været betydeligt begrænset aktivitet på grund af manglende markedsføring og personlige omstændigheder, der har påvirket virksomhedens videreudvikling og sat den på pause.
På trods af den nuværende omsætningsniveau er der et betydeligt uudnyttet potentiale for vækst, som kan realiseres ved at implementere en effektiv markedsføringsstrategi.

Produktet

Vibrant Beauty sælger kosmetik, dufte, hudpleje og personlig pleje, med mere end 300 af de mest prestigefyldte og kendte mærker på markedet. Vi strækker os fra high-end brands som Chanel, Cartier, Prada og Hermès til velkendte dagligdags og drugstore brands, som du normalt finder i dine lokale butikker. Dette foregår til en fordelagtig købspris udbudt af leverandøren, der står for afsendelse til kunder, samt tilbyder mulighed for returnering af produkter i 14 dage.

Markedsføringskanaler

Hjemmesiden er komplet med fokus på SEO.
Instagram medfølger, med en lang række billede og videomateriale, udviklet af en markedsføringsagent.

Omkostninger

Shopify - 275kr
API (produktoverførsler, lagerbeholdning og ordreroverførsel) - omtrent 2.000 årligt, afhængigt af ønsket API
Alternativt digital adresse - 250kr månedligt

Vær opmærksom på at dette er en nyopstartet webshop, hvilket vil sige at der også skal sættes et budget for en markedsføringsstrategi.

Shopsystem

Aktiver

To domæner: vibrantbeauty.eu og vibrantbeauty.dk, hvilket giver mulighed for maksimal synlighed og tilgængelighed på markedet.

En færdigudviklet hjemmeside: Hjemmesiden er professionelt udviklet og tilgængelig på seks forskellige sprog, hvilket muliggør global tilgængelighed og appel til et bredt publikum. Den indeholder over 10.000 produkter fra mere end 300 kendte mærker, hvilket giver kunderne et bredt udvalg at vælge imellem.

Kontrakt med leverandør: Kontrakten med leverandøren er opsat, der giver adgang til mere end 25.000 produkter fra et bredt udvalg af mærker, hvilket sikrer en stabil forsyningskæde og mangfoldighed i produktudvalget.

Betalingsløsninger: Komplet opsatte betalingsløsninger er integreret på hjemmesiden, hvilket giver kunderne en problemfri købsoplevelse og virksomheden en effektiv måde at håndtere transaktioner på.

Mulighed for digital adresse: Der er mulighed for at opsætte en digital adresse, hvilket giver virksomheden fleksibilitet og mulighed for at arbejde på forskellige placeringer.

Sociale medieplatforme: Sociale medieprofiler medfølger, hvilket giver virksomheden mulighed for at engagere sig med kunderne og markedsføre sine produkter og tjenester på populære platforme. Disse platforme kan udnyttes til at styrke brandets tilstedeværelse og øge salget.

Video- og billedmateriale: En samling af producerede videoer og billeder relateret til produkterne og virksomheden medfølger. Dette materiale kan bruges til markedsføring, reklamekampagner og produktpræsentationer for at tiltrække kunder og styrke brandets image.

Logo: Et unikt og genkendeligt logo designet af en markedsføringsspecialist medfølger, der repræsenterer Vibrant Beauty's brand.

Opstartshjælp

Som nuværende ejer og grundlægger af Vibrant Beauty er jeg her for at sikre en problemfri overdragelse af virksomhedens aktiver til den nye ejer. Jeg er tilgængelig via mail og telefon for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig gennem processen, samt eventuel opsættelse af digital adresse og API systemer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
324

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
37198

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-04-2024
Udbudspris 28.000 DKK