Veletableret webshop med 4 års historik med omsætning alle år | Ulstrupholm.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Start med omsætning fra dag 1 med en webshop, der har et veletableret brand i Glutenfri-branchen

Start din e-com rejse med Ulstrupholm.dk. En webshop der har over 4 år bag sig med masser af loyale kunder, der har skabt et veletableret brand.

Ulstrupholm er en webshop, der sælger glutenfrie produkter, hvoraf produkterne sjældent kan købes andre steder end selve Ulstrupholm. Mange af kunderne er derfor gengangere, da kunderne har været glade for kvaliteten, samt på baggrund af, at de ikke kan få de glutenfrie produkter mange andre steder.

Som nævnt har webshoppen loyale kunder og sælger en del alene på organisk markedsføring. Webshoppen har et ENORMT potentiale, især inden for B2B branchen, da mange af produkterne mangler i supermarkederne. Dette vil jeg rådgive omkring gratis.

Der er hyret et marketinghold, der arbejder helhedsbaseret og bliver betalt pr. provision. Du har derfor ikke et reelt behov for at have kompetencer med markedsføring, ligeledes heller ikke meget af det tekniske, da webshoppen er lavet på en sådan måde, at det skaber kunder.

Webshoppen har ca. 800 tilmeldte på nyhedsbrevet. Her venter folk på produkter, der endnu mangler at komme på lager igen, men ligeledes er mange engageret i at høre omkring Ulstrupholm generelt, da det har skabt sig en fed historie, som det kan ses på hjemmesiden.

Det kræver INGEN faglige kompetencer at håndtere varerne. Webshoppen kan derfor håndteres af ALLE. Dette kan forklares yderligere ved forespørgsel.

Leverandøren er dansk og kan levere til dit lager på kort tid. Leverandøren har et stort udvalg af andre glutenfrie produkter, hvorfor der er rig mulighed for at sælge andre produkter.

Du har rig mulighed for at håndtere levering via lagerhotel, ellers kan du selv forestå logistikken, som jeg har gjort den sidste tid.

Jeg tilbyder GRATIS rådgivning og sparring de første to måneder, således at du kan indfri potentialet for Ulstrupholm bedst muligt.

Jeg har en Start-up som jeg arbejder meget på, hvorfor sparring og rådgivningen vil fungere online for det meste.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har årligt i 4 år solgt for cirka 100.000 i omsætning. Dækningsgraden er cirka 60%, når omkostningerne er betalt til leverandøren. Marketingholdet får en provision på cirka 20% pr. salg, men kan selvfølgelig justeres alt afhængig af, hvor meget du selv ønsker at håndtere marketingdelen.

Produktet

Som nævnt ovenfor sælger webshoppen glutenfrie produkter. En del danskere er desværre ramt af Cøliaki, hvilket medfører, at der kommet et større og større behov for at sælge glutenfrie produkter. Ligeledes har folk et ønske om at holde sig til en glutenfri kostplan af sundhedsmæssige årsager.

Om ikke andet udfylder Ulstrupholm disse behov til kunder, der gentagende gange har behov for at købe igen.

Ulstrupholm har historie for at levere et super godt produkt, hvilket kan ses på Trustpilot også. Det er derfor køberens ansvar at fortsat levere denne kvalitet, såfremt køberen har mod på det :-)

Markedsføringskanaler

Webshoppen har flere marketingskanaler, men yderligere vil blive udvidet som følge af det nye marketinghold.
Kunderne kommer primært organisk via sociale medier, Google og nyhedsbrev.

Ligeledes bliver der kørt kampagner på Facebook Ads. Marketing holdet vil fremadrettet køre aftaler med influencers, UGC og skabe en ny facebook gruppe, der GRATIS vil give webshoppen leads fremadrettet.

Omkostninger

Som nævnt er dækningsgraden cirka 60% efter leverandørens omkostninger. Derudover kan der forekomme omkostninger til lagerhotel, såfremt køberen finder dette relevant. Disse omkostninger er der ikke, såfremt køberen selv vil forestå logistik delen.

Derudover er der cirka 700 kr. årligt i omkostninger til hosting. Ligeledes har webshoppen en aftale med onpay, når det vedrører betalingsløsninger.

Shopsystem

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Markedet har et enormt stort potentiale, hvilket Ulstrupholm fortsat mangler at udnytte. Der stor mulighed for at sælge B2B, idet mange af produkterne ikke bliver solgt i fysiske butikker.

Manglen på konkurrenter kan også ses, idet Ulstrupholm ranker godt på Google SEO-mæssigt, hvilket kan fremvises ved forespørgsel.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder gratis opstartshjælp de første pr. måneder, således du kan få gavn af webshoppens fulde potentiale.

Som nævnt ovenfor bruger jeg en del tid på at bygge en start-up sammen med nogle andre, hvorfor meget af rådgivning og sparring vil være online. Jeg vil dog forsøge at være til rådighed alle tider på døgnet.

Al det tekniske arbejde med hjemmesiden vil jeg på bedste vis og hjælpe med. Ligeledes vil jeg rådgive omkring strategien, som er bedst at udøve for webshoppen. Dette er alt fra logistik og marketing.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1012

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
37161

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-03-2024
Udbudspris 50.000 DKK