Vandflaske webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
med salg til både B2B og B2C

Veldreven webshop som blev etableret i 2018. Vi har både b2c og b2b kunder.
Meget få omkostninger.
Forretningen er lige til at overtage, da der er styr på alle processer. Man kan vælge selv at designe flaskens design eller man kan vælge af de mange 100 fabrikken har på lager. Rigtig god indkøbspris og dermed god fortjeneste.
Fabrikken er brugt gennem alle år, og vi ved derfor at de altid kan løfte opgaven og at de altid gør hvad de kan for at optimere prisen. Det eneste du skal fokusere på er at lave god markedsføring.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2023/24b2c: 43.000
Omsætning 2022/23 b2c: 180.000
Denne omsætning er kun b2c, og i 2023/24 er salget kommet uden nogen form for markedsføring da jeg har været under uddannelse og intet har gjort for at få salg. 2022/23 er der brugt et lille beløb på lidt Facebook markedsføring, men det har alligevel gjort noget for omsætningen.
Ved siden af har vi også leveret flasker med logo til et par firmaer. Her får man en større mængde ud af døren uden at lave noget særlig arbejde da de laves færdig på fabrikken. Her kunne man sagtens lave opsøgende salg hos firmaer i dk. det er oplagt at have dem stående som firmagaver ol. Vi har bare aldrig selv taget hul på den del.
Omsætning fra vores største b2b kunde 2023: 50.000 ex moms

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vandflasker som kan holde vandet koldt i op til 24 timer og varmt i op til 12 timer. Vi sælger også forskelligt tilbehør til flaskerne. Vi har et godt stort sortiment af de flasker vi ved sælger. Det er muligt løbende at komme med nye designs som fabrikken laver eller du kan designe dine egne som derefter kommer i produktion.
Eget emballage er lavet, så produktet altid sælges i logo emballage. Der er styr på alle processer og forretningen er lige til at køre videre.

Markedsføringskanaler

Vi har en Facebook side og en instagram konto. Salget er kommet af sig selv, grundet uddannelse har jeg forsømt den del meget. Så hvis man bruger sin energi der, kan der skabes en rigtig god forretning.

Omkostninger

Vi har ikke mange omkostninger. Vi betaler til shopsystemet, Shopify.
Så betaler vi fragt, men man vælger jo selv om man vil tjene lidt på fragten.
Emballage køber vi i større mængder så det ikke er en så dyr post.

Aktiver

Vi har et lager lokale hvor vi selv bor.
Varelageret står i papkasser på paller. De kasser vi plukker af står åbne på stålreoler, hvilket gør det meget overskueligt.

Varelager på 133.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Da vi startede var der ikke mange andre som solgte vandflasker på markedet. Det har ændret sig siden, men jeg føler ikke det har haft den store indflydelse for på samme tid har rigtig mange fået øjnene op for vandflakser. De sælges både til sportsfolk, skolebørn og kontorfolk der ønsker at have koldt vand hele tiden.

Vision

Hvis jeg skulle fortsætte med at drive Miin så ville jeg bruge tid på at få kontakt til virksomheder så de kunne købe flasker med logo til deres medarbejdere. Her er der slet ikke brugt krudt, de ordre vi har lavet med logo er firmaer som selv har kontaktet os.
Der er heller ikke ringet rundt for at få flere b2b kunder.

Opstartshjælp

Står selvfølgelig til rådighed lige efter salg.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2016

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
37009

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-01-2024
Udbudspris 190.000 DKK