Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 42.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping webshop med udstyr til hunde og katte

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Attraktivt navn + automatiseret ordrehåndtering - så du kun skal koncentrere dig om salg og marketing.

Webshoppen er bygget med det formål, at så meget som muligt skal være automatiseret. Det betyder, at du får en webshop med +3.000 produkter, hvor alt i forhold til produkter og ordrehåndtering, bliver håndteret for dig. Shoppen er tilknyttet vores leverandør, som via API får besked, når der kommer en bestilling i shoppen. Vores leverandør står efterfølgende for alt og sikrer, at varen pakkes og sendes ud til kunden.


Det betyder blandt andet:
- Ekstremt lidt daglig administration, så du kan fokusere på salg og marketing.
- Du skal ikke selv indkøbe et stort lager (du betaler først for varerne når der kommer en kundebestilling)
- Der kommer løbende nye produkter til, så du altid har noget nyt på hylderne.
- Alt kan klare fra en PC.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har været aktiv af 2 omgange siden juni 2022, i alt ca. 6 mdr. i alt. Der har begge gange været ambitioner om at "give den et skub", men andre projekter har overtaget fokus og tiden er knap.

Werbshoppen har med den minimale aktivitet og kort aktivitetsperiode genereret ca 250 ordrer. Den primære trafik er genereret via Sociale medier og Google.

Produktet

Webshoppen sælger alt slags udstyr til hunde og katte. Produkterne er alt fra halsbånd, snore, hundekurve, legetøj, børster, kradsetrær, hunde- og kattefoder, snacks og meget mere.
(Sortimentet kan let udvides til andre dyr)

Det store udvalg og automatisk opdatering af varesortimentet gør, at vi kan dække et bredt behov, men med udvalgte fokusområder. Vi har bl.a. ofte fokus på produkter "til en sjovere og nemmere hverdag". Derfor kan du også møde diverse gadgets, som elektriske neglefile til hunde, elektriske vand og foderautomater, eller en af vores kundefavoritter "6-i-1 hundesnoren".

Markedsføringskanaler

640 følgere på Instagram (som stille vokser trods manglende aktivitet)
699 følgere på Facebook
Trustpilot score på 3,7 (med 75% 5 stjernet anmeldelser)
+700 emails til nyhedsbreve

Omkostninger

Webshoppen er rimelig simpel og billig i drift.

De månedlige omkostninger:
- Shopify - 39$ ( ca. 267kr)
- Betalingssystem (Kort+Mobilpay) - Fast pr mdr. 149kr + 1,25%
- Leverandør API 89€ (ca 660kr)

Dertil kommer hosting og domæne som koster ca 400kr pr år

Shopsystem

Aktiver

Alt kan styres fra en enkelt PC. Så du kan drive webshoppen hvor det passer dig.

Virksomhedens historie

Webshoppen er de seneste måneder blevet opdateret og optimeret på bla. produkter og produktkategorier. Formålet var at stå skarpt til et øget fokus og indsats, da det var tydeligt at der var potentiale med 250 ordrer på baggrund af meget lille indsats.
Desværre nåede tiden at forsvinde i andre eksisterende projekter. Derfor ønsker jeg nu at finde en ny ejer der kan drive ambitionen videre.

Strategi

Der er mange muligheder for hvordan du vil drive og markedsføre webshoppen. Nuværende ejer har fra starten haft ambitioner om opstart af pakkeløsninger og abonnementsløsningerne til hunde og katteejere, da markedet har enormt stort potentiale.

Ideel køber

Den ideelle køber er dig som i mindre grad har tid/evner/lyst til at indkøbe varer, investere i varelager, etablere fragtaftaler, pakke ordrer og andet forbundet med salg fra eget lager.
Du har nok i højere grad lyst til at lave salg og marketing.

At drive selve webshoppen kræver max 2 timer pr uge. De betyder at du kan bruge din tid på at lave salg og marketing. Webshoppen har haft god succes med sociale medier, så vi mener det er en fordel at have et vis fokus der.

Opstartshjælp

Når du overtager webshoppen sørger jeg selvfølgelig for at give en grundig gennemgang, hjælper med al overdragelse og sikrer at alt kører. Efterfølgende står jeg gerne til rådighed for spørgsmål og vejledning, i en periode som kan aftales nærmere. Jeg vil gøre mit til at sikre at overdragelsen går let og du kommer godt fra start.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1979

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
36911

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-12-2023
Udbudspris 42.000 DKK