Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 300.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Fest4all.dk - en festshop med dekoration og pynt til alle fester

Industrivænget, Havdrup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Webshoppen er en af de ældste indenfor fest- og fødselsdagspynt i Danmark.

Vil du gerne i gang som selvstændig med en sjov og spændende hverdag hvor ikke 2 dage er ens, så er her en enestående mulighed for at få en velkørende og velsmurt webshop med masser af leverandører fra Europa.
Efter mere end 14 sjove år på markedet, søger vi nye ejere til at videreføre shoppen.
Webshoppen er velkendt for flag og fødselsdagspynt og dekorationer her i Danmark og kan let skaleres både nordisk og videre ud i Europa.
Shoppen er på en velfungerende Shopify platform med integreret fragtløsning og mulighed for lagerstyringssystem.

Økonomiske nøgletal

Grundet nye fokusområder og aktuelle arbejdssituation efter corona, har vi valgt at køre aktiviteten i webshoppen ned til et overskueligt niveau.
Det er dog en sund forretning og forretningsmodel der kan justeres omgående.

Vi har en DG på ca. 60 %


Med en stærk platform (Shopify) og et kendt brand Fest4all.dk, der holder fokus på nøgleområder og ikke breder sig for meget, har vi skabt en solid festshop der er elsket og påskønnet af vores kunder. Trustpilot understøtter de gode relationer vi har haft til vores kunder - over 260 anmeldelser og 4,8 i score giver fortjente 5 stjerner!
Ud over en løbende tilgang af nye kunder, har vi mange af vores kunder der er tilbagevendende.
Da vi som ejere nu besidder fuldtidsjob og fritidsjob, er tiden inde til at nye kræfter kan tage over, så shoppen igen kan få fuld fokus.
Corona ramte selvfølgelig også vores branche, men vi ser igen en lyst til at holde fester og lave sammenkomster og dermed bør der være muligheder for at øge sortimentet, vækste forretningen og skabe et endnu stærkere fundament for den fremtidige forretning.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Et stort udvalg af produkter af pynt til brug for service som eventplanlægning, ballondekoration osv. Mange temaer, der spænder fra babyshower, over børnefødselsdage til bryllupper og 100 års fødselsdagen.
Shoppen indeholder servietter, krus, tallerkner, balloner, fest pynt, guirlander, lys, borddekorationer, og lande og hurraflag og alt der derimellem til enhver festlig anledning.
Salg til privat og firmaer men også en stor kundegruppe i skoler og institutioner.
Shoppen kan sælges både med og uden flytbart lager

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os med adwords, hvor vi selv har stået for denne del. Der kunne være stor gevinst i at få et professionelt firma i at stå for den del da det kan frigive noget tid til øvrige opgaver.

Vi står selv for vores profiler på Facebook og Instagram. Disse 2 kanaler er relativt nye men vi ser at følgerskaren er voksende.
Der er lagt et stort arbejde i at løfte den organiske trafik på shoppens vigtigste søgeord. SEO Det betyder vi i dag ligger på 1-2-3 på vigtige søgeord på Google.
Der ligger et stort uudnyttet potentiale i SoMe hvor hele vores shop og sortiment er fuldt integreret med shoppingmodul direkte deri.


Vi sender regelmæssigt nyhedsbreve ud til ca. 7500 tilmeldte. Dette kanal kan med stor fordel udvikles yderligere med email marketing.

Vi får ofte henvendelser fra influencers der ønsker samarbejde, vi har dog ikke selv erfaring med dette så her er nok et muligt salgsværktøj.
Vi har 5 stjerner på Trustpilot og over 250 anmeldelser, så stor troværdighed og kundeservice er en del af vores DNA

Omkostninger

Omkostningerne er variable og afhængige af forskellige valg.
Vores valg er en Shopify løsning integreret med Pensopay, Storebuddy og Dinero koster ca. 2030 kr. pr. måned.
Varelager er flytbart og kan som i vores situation være på ca 150 m2
Ud over ovenstående faste omkostninger vil der være variable omkostninger til markedsføring, online annoncering, SEO og SEM m.m. der alt er skalerbart efter ambition.

Afhængig af hvilken selskabsform der ønskes vil der være Revisor og forsikrings omkostninger ud over.

Aktiver

Virksomheden drives hjemmefra og vi har et varelager der opgjort til en værdisat indkøbspris pt på 260.000 kr
Virksomheden er til salg både med og uden varelager. Der forefindes metal stigereoler til lageret disse kan evt. med forhandles ved køb af varelager.

Varelager på 260.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vores webshop har eksisteret siden 2008 og er ejet af Brian og Linda og vi er rigtig glade for den store opbakning og glade respons vi har fået gennem årene. Vi startede shoppen efter flere rejser til USA hvor vi blev inspireret af alle de spændende ting, man der kan få til sine fester. Vi undrede os over, hvor lidt der var til rådighed herhjemme og hvor ens det var alle steder, så vores idé er at skabe et website hvor man kan få gode ideer og skabe rammer om festen, så enhver fest bliver noget særligt. Nu rummer shoppen ideer fra mange andre steder end USA og vi kan nu tilbyde, langt mere end 1000 ting til festen. Det hele startede meget småt med et enkelt webshopsystem og pakning på køkkenbordet. Siden har vi dog udviklet både shopsystem og pakkebord til noget mere effektivt, så vi kan nå at service alle kunder på kort tid. Dette sammen med eget lager hjemme gør vi kan sende pakker fra dag til dag levering. En ting som de fleste kunder sætter stor pris på.

Markedet

Markedet har gennemgået en større forandring fra vi startede og der var meget få aktører på banen. I dag ser vi et større behov for individualiserede produkter og kreative indslag til fødselsdage og større events.
Her kunne man med fordel lægge sine kræfter i at tilbyde den slags services
Da det er en branche i vækst, er der selvfølgelig kommet flere konkurrenter på markedet. Nogle tilbyder festplanlægning og ydelser til fysisk oppyntning. Dette kan man med fordel lægge ind i forretningskonceptet.

Bæredygtige festartikler og miljørigtige tiltag er en vigtig faktor som branchen også bør medvirke til.

Svagheder/udfordringer

Webshoppen har et uudnyttet potentiale i kostumer som er blevet voldsomt populært de seneste år. Da vi ønskede at have shoppen hjemme var denne mulighed ikke til stede af pladshensyn. Der kunne med fordel også laves et tillæg med udlejning af diverse maskiner, slush-ice, softice, popcorn og hoppeborge.

Stærke sider

Vi har en del år på bagen nu og derfor kender mange kunder og leverandører os fra det gode samarbejde. Vi har meget salg til kommuner, skoler, gymnasier og offentlige kontorer og lign. Dette er EAN kunder som vores system også kan håndtere.
Vi har mellem 150.000 - 200.000 besøgende om året i shoppen.
Vi har eget lager i Dk. og dette medfører at vi kan sende fra dag til dag så når en kunde mangler noget så kan vi modtage ordren inden kl. 15 og sende samme dag til levering dagen derpå. Derudover kan vi med hjælp fra vores mange europæiske leverandører næsten skaffe alt hjem eller få produceret indenfor ganske rimelig tid.

Vision

Den ideelle køber, kan være en helt ny opstartet med lyst til en forretning i en sjov branche med glade kunder. Det kan også være en som allerede har et ben i denne eller anden branche som ønsker at udvide sit engagement med en allerede velsmurt maskine.
Vores baggrund var helt på hobbyplan og siden blev det til en fuldtidsbeskæftigelse for 2 personer, mand og kone som nu har drevet shoppen igennem 7 år på fuld tid.
Da Corona kom blev det dog nødvendigt at sadle om og da manden nu er fuldtidsbeskæftiget ude af huset, er lysten ikke helt så stor til at drive shoppen videre på egen hånd.

Opstartshjælp

Vi står naturligvis til rådighed i forbindelse med overdragelse af den eksisterende shop, så der sikres fuld funktionalitet fra start, adgang til alle systemer. koder, leverandører m.m.
En evt. flytning af lageret kan vi naturligvis også være behjælpelig med.

Vi stiller os gerne til rådighed i en given periode.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1919

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36904

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-12-2023
Udbudspris 300.000 DKK