Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 95.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Maskemarkøren.dk - UNDER SALG

Storskovvej, Ormslev
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Danmarks største udvalg af maskemarkører

Maskemarkøren er enhver strikke- og hækleentusiasts drøm. Det er en webshop, hvor kunden kan mixe og matche sine maskemarkører, så de passer præcis til kundens behov, da webshoppen er den eneste, som tilbyder 'bland-selv'-konceptet. Der er også andet tilbehør så som sakse, knapper, strikkefisk, hæftenåle, pindemålere m.v.

Velkørende webshop med god dækning på varerne. Størstedelen af omsætningen er via B2C-salg gennem webshoppen. Derudover har B2B-salg vundet indpas det sidste års tid med flere tilbagevendende kunder.

Maskemarkøren.dk er den førende indenfor sit felt, som til virksomhedens fordel ikke er præget af særlig stor konkurrence. Samtidig har virksomhedsprofilen på Instagram en veletableret følgerskare på +4000 profiler.

Økonomiske nøgletal

2021:
Omsætning: 145.000
Resultat før skat: 60.000
Afkastningsgrad: 96%
Overskudsgrad: 41,6%

2022:
Omsætning: 111.000
Resultat før skat: 56.600
Afkastningsgrad: 102%
Overskudsgrad: 51%

Regnskab

  • Omsætning:111.000 DKK
  • Ebitda: 56.600 DKK
  • Resultat før skat: 56.600 DKK
  • Balancesum: 55.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

En maskemarkør er et lille redskab som man sætter i sit strikke- eller hæklearbejde for at markere noget specifikt. Det kan være omgangsstart, en udtagning/indtagning eller andet. Nogle bruger også maskemarkører i deres garnarbejde som pynt, for at gøre strikke- og hækletimerne sjovere. I mange strikkeopskrifter skal man bruge flere maskemarkører, for at kunne holde styr på eksempelvis det mønster man er ved at strikke.

Folk som strikker eller hækler vil ofte have en præference for, hvilken slags maskemarkører de foretrækker, alt afhængigt af om de strikker på store pinde, små pinde, i tykt eller tyndt garn. De maskemarkører man typisk kan købe i en almindelig garnforretning vil være standard-maskemarkører i én del plastic. De er ikke fleksible ift. kundens behov (størrelse på pinde m.v.), kan have let tendens til at åbne og falde af, og så er de ikke smukke eller hyggelige.

Maskemarkøren.dk adskiller sig fra dette ved at kunden vælger et vedhæng (en lille figur), som derefter bliver påsat en valgfri markør. Disse markører kan både være fleksible nåle (som kan åbnes efter behov), ringe som ikke åbnes og som kan passe på store pinde, karabinhager som let kan flyttes, og mange andre slags.

Markedsføringskanaler

På SEO ligger virksomheden top 2 på keywords. Der er brugt få penge på Facebook- og Instagramannoncering gennem årene. Maskemarkøren er nyligt i 2023 blevet sat op til annoncering på Google Shopping og Google Ads. Dette er der brugt 0,- på indtil videre, men setuppet er aktiveret og klar til brug.

Stort billedlager af produkter m.v. haves og kan videregives.

Virksomheden har foruden webshoppen www.maskemarkoren.dk en Instagramside (@maskemarkoren), en Facebookside (@Maskemarkøren), samt en Trustpilotside 'Maskemarkøren', som kun har gode anmeldelser.

Omkostninger

Virksomheden har meget få faste omkostninger. Faste omkostninger ligger på ca. 750 kr/mdr. Dette udgør bl.a. domæne, betalingsløsning og regnskabsprogram.

Alle andre omkostninger er variable og da der er et etableret varelager, så kræves det ikke, at der optages nye omkostninger indenfor nærmeste fremtid, for at kunne videredrive og opretholde virksomhedens omsætning.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden drives fra et hjemmekontor og fylder ca. 4 kvm. Da produkterne er meget små fylder varelager og pakkeplads ikke særlig meget, og kan derfor let drives på begrænset plads.

Inventarer så som skrivebord, 4 skuffesystemer, emballage samt plastickasser til opbevaring medfølger.

Varelager på 55.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

Jeg forestiller mig at vedkommende, som vil købe virksomheden, enten kan være en studerende der måske ønsker en god studieløn som supplement til SU’en (som mig selv, da jeg åbnede shoppen), eller en person, som driver en lignende hobbyvirksomhed, eller folk som vil tage virksomheden til næste skridt ved at lægge mere tid i den og dermed kunne udnytte dens fulde potentiale og evt. gøre det til en levevej.

Opstartshjælp

Der ydes al den opstartshjælp, som er brug for. Al nyttig information om virksomhed, leverandører, systemer, webshop videreformidles.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1236

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36457

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-07-2023
Udbudspris 95.000 DKK