Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 11.300 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar dropshipping shop med salg af plakater med stort potentiale

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Unik dropshipping butik med salg af byplakater

Tag del i drømmen om at eje og drive din egen webshop, hvor mulighederne er uendelige. Velkommen til PosterWorld, en helt ny webshop, der specialiserer sig i byplakater og udnytter dropshipping-metoden. Vores udvalg af byplakater fokuserer på byer i Danmark og Sverige, men navnet PosterWorld antyder også muligheden for at udvide til andre lande og byer.

Indretningsverdenen vokser i popularitet, og plakater er blevet en lukrativ forretningsmulighed. Med PosterWorld kan du tilbyde unikke designs af høj kvalitet, trykt af danske trykkerier. Vores imponerende fortjeneste (med en solid over 50% bruttoavance) åbner døren for at skabe en givtig forretning.

Vi har valgt at opbygge vores webshop på Shopify, som er den førende e-commerce-platform på markedet. Det er enestående brugervenligt og sikrer en problemfri oplevelse for både dig og dine kunder.

Hvis du er klar til at drive en webshop med et stærkt koncept, unikke designs og et enormt potentiale, så er PosterWorld det ideelle valg for dig. Lad os sammen omsætte dine drømme til virkelighed.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er helt ny uden omsætning.

Bruttoavancen på plakaterne på +50% - de fleste køber også rammer med til plakaterne hvilket er med til at øge den gennemsnitlige ordreværdi. Så der er gode mulighed for mersalg og dermed opnå en rigtig fornuftig fortjeneste.

Produktet

Opdag magien ved vores enestående byplakater, der vil fortrylle enhver indretningsentusiast. Hos PosterWorld har vi skabt et sortiment af byplakater, der er en æstetisk hyldest til de ikoniske byer i Danmark og Sverige. Navnet ligger dog op til at man sagtnes kan udvide til andre lande/byer for at webshoppen endnu mere attraktiv.

Vores byplakater er mere end bare vægudsmykning – de er autentiske kunstværker, der fanger sjælen og atmosfæren i hver enkelt by.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores plakater. De trykkes med omhu og præcision på danske trykkerier ved hjælp af førsteklasses materialer, der sikrer enestående farvegengivelse og holdbarhed.

Markedsføringskanaler

- Influencere

- Markedsføringkanaler: Google Ad & Facebook Ads.

- Affiliate marketing

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måneden

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Grundet at det dropshipping så slipper man for andre udgifter såsom: Printere til fragt, fragtbooking platform, emballage...

Shopsystem

Opstartshjælp

Der tilbydes opstarthjælp på mail/tlf den første måned, så man kan få en god start med webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1618

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36406

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-07-2023
Udbudspris 11.300 DKK