Smykkewebshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
I top på Trustpilot

Smykkewebshop med skandinaviske designere etableret i 2017. Købt i 2018 og salg ønskes nu på grund af manglende tid og fuldtidsarbejde.
Shoppen ligger i top på Trustpilot, da jeg altid har behandlet kunderne godt. Ingen diskussioner, bare ombytning af vare eller refundering af beløbet.
Shoppen kunne nemt have haft en højere omsætning, men da jeg ikke har brugt tid og kræfter på den i et par år nu, vil jeg gerne sælge den videre til en der har tid, lyst og mulighed for at drive den.
Der er nogle etablerede leverandøraftaler p.t.
Der medfølger en del gaveæsker og smykkepudseklude med shoppens logo.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har kun hvilet i sig selv rent omsætningsmæssigt og indtjeningsmæssigt i 2022 og 2023, da der ikke er blevet købt ind til lager i 2 år. Fra købet i november 2018 og frem til og med i dag har der været en omsætning på ca. kr. 300.000,00. Heraf var de kr. 200.000 i 2018 og 2019.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Salg af smykker fra etablerede designere. Fx. Pernille Corydon, Stine A, Jukserei m.fl.

Markedsføringskanaler

Markedsføres via Facebook, Instagram og via mails til kunder der har takket ja til nyhedsbrev.

Omkostninger

Host, Salecto i Århus kr. 1.000 pr. måned. Herudover udgifter til kortindløsning, fragt, mailchimp. Afhænger af antal transaktioner.

Shopsystem

Aktiver

Der er ikke varelager eller andet.

Virksomhedens historie

Købte webshoppen af et par i Århus i slutningen af 2018. Den var etableret, og jeg købte deres varelager med. Jeg skulle lære en "back-end" at kende, men det viste sig at være ganske nemt. Jeg følte trang til at eje noget selv, og selv sætte mit præg på en forretning. Jeg får altid gode anmeldelser, da jeg ikke diskuterer med kunderne. Jeg pakker og leverer hurtigt.
Efter 2 år med shoppen fik jeg igen et fuldtidsjob, og det viste sig at være svært at få tiden til at række til både mit arbejde og shoppen. Derfor vil jeg gerne afhænde webshoppen. Den har et ret unikt navn, så der kan nemt tilføjes andre produkter.

Markedet

Smykker er heldigvis ikke altid modeprægede. Jeg sælger også smykker som indgik i varelageret fra 2018. Ofte også uden at reducere prisen.

Svagheder/udfordringer

Coronaepidemien fik alle de store spillere på smykkemarkedet til at bruge mange penge på markedsføring, så min omsætning faldt drastisk da jeg ikke havde råd til Google Ads i 2020 og 2021. Prisen pr. klik blev simpelthen for høj.

Stærke sider

God kundeservice. Høj score på Trustpilot.

Ideel køber

Da jeg som 57-årig købte shoppen var jeg lidt nervøs ved om jeg kunne finde ud af at håndtere back-end. Det viste sig at være ganske let.

En køber skal have lyst til at videreudvikle shoppens gode navn. Kaste nogle penge og noget tid efter at blive set i markedet. Hvis shoppen har "tidens smykker" kan der nemt skabes salg. Det kræver blot, at man har interesse og kan investere sin tid i det.

Opstartshjælp

Jeg kan tilbyde oplæring i håndtering af back-end, oprettelse af nye produkter mv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2065

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
36366

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
25-06-2023
Udbudspris 20.000 DKK