Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Myblueglasses.dk sælges - Omsætning på 64.556 kr. på 2,5 måned!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Kæmpe vækstpotentiale
Brand der inden for salg af blue light briller er i stormende vækst

På blot 2,5 måned er der solgt briller for 64.556 kroner I de første syv dage af feburar var der solgt for 21.000 kroner, hvilket indikerer at virksomheden virkelig er i vækst.

Virksomheden startede i midten af november, som et hobbyprojekt, men jeg kunne hurtigt se at omsætninge dag efter dag blev højere og højere. Der er et kæmpe potentiale for markdsføring af produktet. Jeg testede for nyligt stories af med influencers, som gav et stort positivt afkast. Der er derfor kæmpe potentiale i at producere videomateriale med inluencers, som man kan få ud til den rette målgruppe via betalt annoncering på facebook/Instagram. Jeg har primært brugt penge på Google, hvor annonceringen virkelig har væet effektiv. Derudover har jeg brugt Facebook/Instagram, hvor jeg har forsøgt at øge kendskabsgraden frem for at gå efter køb. Det vil altså sige at der også er et uforløst potentiale her.

Min kundetilfredshed fra vores kunder er virkelig positiv. Kun 3,4 procent af vores ordrer er blevet refunderet og vores Trustpilot har 4,5 stjerner ud af 29 andmeldelser.

Jeg har en Facebook og Instagram profil med godt content fra forskellige microinfluencers, så man virkelig kan sætte ansigt på virksomheden. Derudover har jeg en god fremgangsmåde ift. risikofrit at få nye influencers ind, som jeg vil kunne præsentere for dig/jer.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Google ads: 28,2 tusinde kroner.
Facebook/Instagram ads: 7933 kroner.
Parnter ads: 200 kroner
Forsendelse - Shipmondo: 7200 kroner.
Indkøb af varer: 7032 kroner.
Overskud: 14.000 kroner.

Regnskab

  • Omsætning:64.000 DKK
  • Ebitda: 14.000 DKK
  • Resultat før skat: 14.000 DKK
  • Balancesum: 2.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vores produkt består i 4 forskellige varianter af Blue Light Briller og 7 forskellige til børn, hvor vores transperant er den bedst sælgende. Brillerne blokerer for det skadelige blå lys som vi konstant bliver udsat for. De er særligt relevante at bruge om aftenen et par timer inden sengetid eller, hvis man tilbringer længere tid foran skærmen. Brillerne forbedrer søvn, reducerer hovedpiner og tørre/trætte øjne foran skærmen.

På markedet er vi de klart billigste inden for salg af Blue Light Briller, hvor vi ligger omkring 100 kroner under konkurrenterne. Vores priser ligger mellem 274- og 299 kroner Priserne på vores briller til børn ligger på 149 kroner. Der er derfor et stort potentiale før at øge prisen på brillerne i takt med at virksomheden vækster.

Virksomheden har derudover klart potentiale for at udvide sortimentet, hvor jeg kan vise jer vej til nye leverandører . Jeg har ikke selv haft tid til at få dem implementeret pga. høj efterspørgsel.
Dækningsgraden på produkterne er vanvittigt høje og den skal jeg nok nævne ved yderligere interesse.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Køb af varelager
Shopify abonnement
Markedsføring
Forsendelse
Emballage

Shopsystem

Aktiver

Varelager

Varelager på 2.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Strategi

Strategien for køberen vil klart være at fortsætte på Google og partner ads. Derudover er der et kæmpe uforløst potentiale på Facebook/Instagram, som kræver at man spytter nogle flere penge i før det giver et godt afkast kontinuerligt. Jeg har allerede kastet en del penge i, hvilket giver et bedre datagrundlag til fremover at finde nye kunder. Jeg har erfaret at influencers virkelig er effektivt for salget og at det vil være effektivt at lave en videoannocen med en influencer på Facebook/Instagram

Vision

Visionen er for Myblueglasses at dominere det danske marked ved at fortsætte den store vækst og herefter søge til udlandet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1789

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
36317

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-06-2023
Udbudspris 10.000 DKK