Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.500 DKK

Søg lignende virksomheder

PawPrints.dk - Kæledyrsportrætter, puder, kaffekrus og muleposer

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop med unikke produkter og rig mulighed for forskelligartet marketing

Unik virksomhed til salg! Vær frontløber indenfor kæledyrsportrætter.

Drømmer du om at eje en forretning, der bringer smil og glæde til kæledyrsejere? Nu har du chancen! Vi tilbyder en enestående virksomhed med skræddersyede kæledyrsportrætter, som ingen andre i Danmark kan matche. Du har nu muligheden for at købe en unik virksomhed, der laver portrætter, kaffekrus, muleposer og puder med kæledyrsportrætter. Produktet er elsket af kunderne, og du kan træde ind i et unikt fællesskab af kæledyrselskere.

Med et bredt udvalg af målrettede markeder, herunder heste, katte, hunde og hamstere, er potentialet for at nå og tilfredsstille et bredt spektrum af kæledyrsejere enormt. Kundetilfredshed er i fokus, idet vores unikke portrætter pryder vægge, kaffekrus, muleposer og puder og skaber en dyb forbindelse mellem ejer og kæledyr.

Det handler ikke blot om de unikke produkter, men også om muligheden for at opbygge et eksklusivt fællesskab omkring kærligheden til kæledyr. Der er rig mulighed for at skabe et dedikeret netværk af kæledyrsejere, der deler glæde og historier, hvilket bidrager til en stærk og langsigtet kundeloyalitet.

Udnyt det store markedspotentiale inden for heste, katte, hunde, hamstere og mange andre kæledyr for at tiltrække og engagere din målgruppe på en meningsfuld måde. Der er rig mulighed for at skabe partnerskaber med dyrebutikker, dyrlægeklinikker og online-platforme for at maksimere synlighed og tiltrække et bredere publikum. Derudover er det et fremragende produkt til brug i TikTok reklamer, og især også influencer marketing.

Økonomiske nøgletal

Priser på udarbejdelsen af vores produkter inkl. honorar til kunstnere:

Canvas - 30x20: 124,-
Salgspris: 299,-

Kaffekrus: 114,-
Salgspris: 250,-

Muleposer: 184,-
Salgspris: 350,-

Satin Puder: 174,-
Salgspris: 400,-

Canvas sælges i flere forskellige størrelser, og også m. og uden rammer. Salgsprisen er for lav sammenlignet med udenlandske konkurrenter, og det anbefales den forøges i forbindelse med en overlevering.

Overskud før skat: 2.336 DKK

Produktet

Vores kunder indsender et billede af deres kæledyr, og vores talentfulde kunstnere skaber håndtegnede portrætter af høj kvalitet i en bestemt stil. Disse fantastiske portrætter bliver derefter sendt til vores tyske leverandør, der håndterer professionel printning på forskellige medier som portrætter, kaffekrus, muleposer og puder. Leverandøren har mange forskellige typer af produkter disse portrætter kan printes på. Tæpper, håndklæder, glas, musemåtter, kalendere osv.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en enestående mulighed for at forevige deres kæledyrs unikke personlighed og skabe varige minder. Vores unikke kombination af kunstnerisk talent og samarbejde med en pålidelig leverandør sikrer, at vores produkter er af højeste kvalitet og imødekommer vores kunders forventninger.

Markedsføringskanaler

- Tiktok
Vi har en Tiktok med 42 følgere, uden at have delt noget content. Tiktok er især hvor man burde fokusere mest. Vi har lavet 2 samarbejder med influencers på platformen, og de har produceret UGC content der også vil blive overleveret. Generelt er produktet meget egnet til influencermarketing og alt der hører med. Målgruppen vil med glæde modtage et gratis produkt, imod at lave indhold og dele med deres følgere. Vi ser et stort potentiale her.

- Facebook
Vi har haft et enkelt salg på platformen, og har en ad account med massere af data og creatives at bruge.

- Pinterest
Samme som ovenstående. Vi ser lige så meget potentiale i pinterest som med TikTok.

- Klaviyo
Vi har i skrivende stund 52 emails i vores database.

- Instagram
554 følgere.

Omkostninger

29 USD til Shopify månedligt.
Der er intet varelager. Alle ordre laves på bestilling.

Shopsystem

Virksomhedens historie

PawPrints startede som resultat af et bekendtskab jeg stiftede med en tysk kammerat. Han havde en lignende forretning i Tyskland hvor det var gået strålende. Jeg tænkte at det samme måtte kunne gøres i Danmark, og deraf brugte jeg utallige timer på at skabe et brand fra bunden, finde en pålidelig leverandør og udvælge de helt rigtige kunstnere. I dag sidder jeg tilbage med en virksomhed der har utrolig meget potentiale, men som kræver en anden person end mig der skal føre den videre.

Produkterne er naturligvis pathos baseret. Det omhandler i mange tilfælde menneskers kæreste eje, hvilket er kæledyr. Det betyder også at man virkelig kan skabe et meget tæt og personligt forhold med sine kunder, både gennem markedsføringen men også igennem de sociale kanaler. Denne byrde er jeg dog ikke i stand til at bære. Dels fordi jeg ikke selv har et kæledyr, og også fordi det kræver at man har det sjovt med produkterne og sine kunder. Mine interesser ligger desværre et andet sted. Der er mange der er villige til at købe ét portræt til alle deres fire kæledyr, eller flere forskellige typer produkter. I den tyske case, er der tale om hele 25% repeat customers. Det er jeg ikke i tvivl om ikke også vil blive tilfældet her.

Den nye ejer skal være glad for kæledyr, glad for at fortælle en historie og villig til at tage sig selv med ind i brandet. Især omkring sidstnævnte, er det min vurdering at det vil få det til at nå nye højder.

Markedet


Markedet, som vores virksomhed opererer på, er kendetegnet ved et stort potentiale og begrænset konkurrence. I Danmark er markedet for skræddersyede kæledyrsportrætter stadig relativt nyt og uudforsket, hvilket giver os en unik position som pionerer inden for denne niche.

Konkurrence er minimal, da der i øjeblikket ingen andre virksomheder i Danmark tilbyder samme skræddersyede kæledyrsportrætter som os. Dette giver os en betydelig konkurrencefordel og mulighed for at etablere os som markedsleder.

Købekraften i markedet er generelt høj, da kæledyrsejere ofte er villige til at investere i produkter, der viser deres kærlighed og forbindelse til deres pelsede familiemedlemmer. Mange kæledyrsejere betragter deres kæledyr som en integreret del af deres familie og er villige til at afsætte midler til at få skræddersyede kunstværker af høj kvalitet.

Markedets samlede omsætning er stadig i vækst og forventes at fortsætte med at udvikle sig positivt. Med stigende opmærksomhed omkring personliggjorte produkter og kæledyrs elskere, er der en øget efterspørgsel efter vores unikke skræddersyede kæledyrsportrætter. Som branchen udvikler sig, er der også mulighed for at udvide vores målrettede markeder og nå ud til endnu flere kæledyrsejere.

Denne dynamiske udvikling og vækst i markedet giver en spændende mulighed for en potentiel køber af vores virksomhed, der kan drage fordel af det relativt uudforskede marked og udnytte det store vækstpotentiale.

Svagheder/udfordringer

I vores virksomhed og marked er der nogle udfordringer, som køberen bør være opmærksom på.

Konkurrencerisiko: Selvom der i øjeblikket er minimal konkurrence på markedet, er der altid potentiale for nye virksomheder eller etablerede spillere til at indtaste markedet og udfordre vores position. Køberen skal være opmærksom på at opretholde vores differentieringsfaktorer og fortsætte med at tilbyde enestående kvalitet og unikke designs for at forblive konkurrencedygtig.

Kapacitetsstyring: Da vores kunstnere tegner hvert portræt i hånden, kan der opstå udfordringer med kapacitetsstyring, især i perioder med høj efterspørgsel. Køberen skal overveje muligheder for at optimere produktionsprocessen, herunder eventuel automatisering eller udvidelse af kunstnerholdet, for at imødekomme den stigende efterspørgsel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at fjerne de største svagheder i virksomheden kan køberen sætte ind på følgende områder:

Procesoptimering: Identificer og implementer effektivitetsforbedringer i produktionsprocessen for at øge kapaciteten og reducere produktionsomkostningerne. Dette kan omfatte automatisering af visse trin eller effektivisering af arbejdsprocesser.

Brandudvikling og markedsføring: Investér i markedsføringsaktiviteter og brandopbygning for at øge bevidstheden om vores unikke produkter og differentierende faktorer. Dette kan omfatte digital markedsføring, partnerskaber med relevante influencers eller deltageri på messer og events inden for dyrebranchen. Endnu engang vil jeg understrege betydningen af UGC og influencere. Til denne type produkt er det meget effektivt.

Stærke sider

Vi skiller os især ud på:

Unikt produkttilbud: Vi tilbyder skræddersyede kæledyrsportrætter, der er håndtegnede af vores talentfulde kunstnere. Denne unikke tilgang giver os en differentierende faktor og en høj kvalitet, som vores konkurrenter ikke kan matche. Vores produkter er en perfekt blanding af kunstnerisk kreativitet og kærlighed til kæledyr, hvilket gør dem til et eftertragtet valg for kunderne.

Kvalitetspartnerskaber: Vores samarbejde med en pålidelig leverandør til printning af vores produkter sikrer, at vi kan levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder. Dette partnerskab bidrager til vores troværdighed og tillid i markedet.

Stærkt brand: Vi har opbygget et stærkt brand, der er forbundet med unikke og personlige kæledyrsportrætter af høj kvalitet. Vores brandværdier omfatter kreativitet, kvalitet og kærlighed til kæledyr, hvilket skaber en følelsesmæssig forbindelse med vores kunder.

Virksomhedens fremtidige muligheder inkluderer:

Voksende marked: Markedet for personliggjorte kæledyrsprodukter er stadig i vækst, da kæledyrselskere fortsætter med at efterspørge unikke og personlige produkter til deres pelsede familiemedlemmer. Denne efterspørgsel giver os mulighed for at udvide vores kundebase og øge vores indtjening.

Online salgskanaler: E-handel og online-platforme er i stigende grad populære, hvilket giver os mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe og udvide vores geografiske rækkevidde. Ved at udnytte online salgskanaler kan vi øge vores synlighed og tilgængelighed for potentielle kunder.

Stigning i kæledyrsejerskab: Antallet af kæledyrsejere fortsætter med at stige, hvilket giver os et større marked at henvende os til. Flere mennesker ser deres kæledyr som familiemedlemmer og er villige til at investere i personliggjorte produkter, hvilket skaber et gunstigt klima for vores

Ideel køber

Den perfekte køber er en person, der ikke blot er interesseret i at erhverve virksomheden, men som også er villig til at engagere sig personligt og blive en del af brandet. Køberen skal være passioneret omkring marketing inden for denne niche og være klar over det store potentiale, der ligger inden for markedet.

Vores produkt har allerede vist sin værdi og er godt modtaget af kunderne. Men der er stadig et enormt uudnyttet potentiale inden for denne niche. For at realisere dette potentiale er det afgørende, at køberen er ekspert inden for videomarketing og er i stand til at opbygge stærke forbindelser til microinfluencers og influencers. Disse marketingstrategier vil hjælpe med at øge synligheden og nå ud til en bredere målgruppe af kæledyrsejere.

Derudover er det vigtigt, at køberen har en passion for at arbejde med kæledyr. At nyde at skyde content og skabe inspirerende indhold, der appellerer til kæledyrsejere, vil være afgørende for succes. Gennem engagement og kreativitet kan køberen skabe et fællesskab omkring brandet, hvor kunderne føler sig forbundet og værdsat.

Den perfekte køber vil være en person, der er villig til at omfavne alle aspekter af virksomheden og udnytte det fulde potentiale inden for dette spændende marked. Med de rette færdigheder, passion og engagement vil køberen kunne bygge videre på fundamentet og skabe en succesfuld fremtid for virksomheden.

Opstartshjælp

Som en del af købesummen står jeg til rådighed for køber både pr. telefon og email. Kunstnernes kontaktoplysninger vil blive overleveret, login til b2b portal til bestilling af produkter, Shopify, TikTok, Meta, Klaviyo og alt vil blive overleveret. Jeg står til fuld rådighed ifm. eventuelle spørgsmål.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1005

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36278

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-05-2023
Udbudspris 12.500 DKK