Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 10.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping shop med salg af byplakater

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Unik dropshipping butik med god leveringstid og unikke plakater

Er du på udkig efter en spændende forretningsmulighed? Så skulle du tage et kig på Postermood - vores webshop, der sælger smukke byplakater fra Danmark, Norge og Sverige. Som en ny webshop har du nu muligheden for at være med helt fra starten og udnytte vores markedspotentiale.

Vores plakater er af høj kvalitet og produceres ved hjælp af anbefalede trykkerier i Danmark, Norge og Sverige, hvilket betyder, at du kan opnå en fortjeneste på over 50% på hver eneste salg. Det gør Postermood til en god mulighed for at opbygge en sund forretning som på længere sigt kan tjene en del penge.

Så hvorfor ikke tage kontrol over din egen fremtid og starte din egen webshop med Postermood i dag? Du får mulighed for at sætte gang i et færdigt koncept, og selvom der endnu ikke er blevet kørt markedsføring, er der stadig masser af potentiale for at nå ud til målgruppen og opbygge en succesfuld forretning.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er nyligt lanceret og klar til at blive drevet, og med en avance på over 50% på nuværende priser, er der et stort økonomisk potentiale at drage fordel af. Med en effektiv drift og en god markedsføring kan du investere i din fremtid og starte din egen forretning med en relativt nemt administrerbar webshop.

Produktet

Hos Postermood finder du et imponerende udvalg af plakater, der viser de smukkeste og mest ikoniske byer i Danmark, Norge og Sverige. Vores plakater bliver gennem udvalgte trykkerier trykt på kvalitetspapir og er designet med øje for detaljer og æstetik, så du kan være sikker på, at man får en plakat af høj kvalitet, der vil pynte på vægge i mange år fremover.

Vi tager også stolthed i at tilbyde et bredt udvalg af designs, så du kan finde en plakat, der passer til flere forskellige stile og præference. Uanset om man er til minimalistisk design eller farverige plakater, har vi noget for enhver smag.

Derudover tilbyder vi også forskellige størrelser på vores plakater, så man kan finde den helt perfekte størrelse til sit hjem eller kontor.

Kort sagt, hos Postermood finder du et bredt udvalg af smukke, høj kvalitets plakater, der er designet til at tilføje karakter og personlighed til ethvert hjem eller kontor.

Markedsføringskanaler

Sociale medier: (Facebook, Instagram og Tiktok).

PPC annoncering: Betalt annoncering på platforme som Google AdWords kan hurtigt øge trafikken til webshoppen og øge salget.

Influencer marketing: .

Email marketing:

SEO: (langtidssigtet)

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måneden. De første 3 måneder til kun 1 USD.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Shopsystem

Opstartshjælp

Tilbydes gratis sparring den første måned som man kan komme godt i gang med webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
790

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
36219

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-05-2023
Udbudspris 10.500 DKK