Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 130.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Lecc.dk - Omsætning første år 1.200.000 kr. - 71.000 Facebook følgere og 13.800 instagram følgere

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Lige til at overtage og komme godt fra start - KÆMPE potentiale

Er du klar til at blive ejeren af en lækker webshop med unikt tøj fra Paris og Italien? Så er LECC lige noget for dig! LECC startede med en omsætning på 1,2 mio det første år, den har været på pause i 1,5 år men nu er den tilbage med en moderniseret og optimeret webshop, som er klar til at erobre markedet igen.

LECC er mere end bare en webshop - det er en passion og en livsstil. Jeg er stolt af det brand LECC er - og nu er det tid til at finde en ny ejer, som vil elske det lige så højt.

Alt følger med - det er plug and play, du skal bare have lyst, engagement og tid til at give denne smukke forretning det liv, den fortjener.

Som ejer af LECC vil du have mulighed for at importere det bedste tøj fra blandt andet Paris, London og Italien og sælge det til kunder, som vil elske dig for det. Der er allerede opbygget et godt kundegrundlag, og med din energi og passion kan du tage LECC til nye højder.

Hvis du er klar til at prøve kræfter med egen webshop og har lyst til at overtage en virksomhed med masser af potentiale, så kontakt mig. Jeg er klar til at hjælpe dig med overdragelsen og står til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Bliv ejer af LECC og tag din plads i modeverdenen!

Økonomiske nøgletal

OBS! Tallene er kun for det sidste halve år (lige efter pause) - Den har rigtig stort potentiale. Omsætning har været stigende siden genopstart August 2022 - De er dalet igen, da jeg ikke har tiden til at give forretningen det der skal til. Men med lyst, engagement og tid til at give denne smukke forretning det liv, den fortjener kan du skabe flotte resultater. Følgerne er aktive og køber gerne. LECC har sit første år omsat for 1.2 mio - så med engagement er der et lækkert fuldtidsarbejde til dig her.

Overskud før skat: 40.000 DKK

Produktet

LECC sælger god kvalitet til gode priser - unikt tøj fra Paris, London og Italien. De styles der er i sortiment er nøje udvalgt for deres kvalitet og unikke stil alt fra klassisk til trendy - men fællesnævneren er UNIK.

Som ejer af LECC har du mulighed for at sætte dit eget præg på sortimentet og udvælge de styles, som du tror vil tiltrække dine kunder - LECC kunderne elsker når det er lidt anderledes end hvad du ellers finder på markedet. Du får adgang til et fantastisk og bredt forhandlernetværk, som gør det muligt for dig at få fat i de mest eftertragtede og unikke styles, til en god avance på hvert solgte style.

Markedsføringskanaler

Instagram 13.800 følgere!
Facebook 71.000 Følgere!

Hvis du er aktiv kan du virkelig opnå en stærk rækkevidde - følgerne har en rigtig god relation til brandet og elsker unikke styles.

Hvis du bruger influencere (og de rigtige, info medfølger i købet) er der rigtig god eksponering og salg - de samarbejder ville du virkelig kunne nå langt med.

Omkostninger

Der er meget få faste omkostningerne forbundet med denne forretning - det kommer helt an på hvor meget du selv ligger i det.

Systemet er woocommerce - nemt at lære.

Aktiver

I salget medfølger et varelager på de styles du finder på webshoppen lige nu. Så har du masser at gå igang med fra start og få tjent din investering hurtigt ind igen.

Varelager på 90.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Opstartshjælp

Vi kan sagtens aftale et omfang som passer til dig, hvor jeg kan hjælpe dig godt fra start - så du kan få den bedste succes med LECC. Jeg ønsker virkelig at denne forretning skal fortsætte med at vokse!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1785

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36185

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-04-2023
Udbudspris 130.000 DKK