Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med garn sælges - +12000 følgere på FB, +1600 på IG og 4500 tilknyttet nyhedsbrev

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Mulighed for at kombinere kreativitet med arbejde

Fru Hyasinth sælger garn fra udvalgte danske og tyske garnproducenter. Der har været fokus på høj kvalitet. Derudover er webshoppen fyldt op med lækkert tilbehør til de som strikker og hækler. Der er en stor kategori med opskrifter, som har været vigtig i forhold til inspiration. Den primære målgruppe er kvinder mellem 35-60 år. Samtidig har Fru Hyasinth deltaget i forskellige messer og udstillinger, bla. strikkefestivallen i Horsens, Fanø og Kreative dage i Fredericia. Der har altid været tilknyttet kundeservice pr. telefon 2 timer dagligt.

Økonomiske nøgletal

Der er generelt en fortjeneste på 2,5. Øvrige nøgletal kan fremskaffes hvis der er interesse for overdragelse. Ved overdragelse SKAL der oprettes nyt CVR-nummer. DanDomain vil hjælpe med overdragelse af selve webshoppen.

Overskud før skat: 10.000 DKK

Produktet

Webshoppen er oprettet i DanDomain, som har en ret god supportafdeling, og hvor du er sikker på, at tekniske udfordringer altid kan løses. Til webshoppen er der også tilknyttet apps, bla. regnskabsprogrammet Billy. +12000 følgere på FB, +1600 på IG og 4500 tilknyttet nyhedsbrev. Generelt god placering på Google.
Webshoppen sælges, da jeg ikke har tid. Man skal forvente et tidsforbrug på 2-4 timer dagligt på pakning, regnskab, bestilling og SOME. Varelageret sælges ud pt. og der kan indgås aftale om overtagelse af det minimum af varelager, der vil være tilbage. Der er ret god trafik på webshoppen og den kan nå langt mere, hvis man har tid til at gøre mere ud af SOME.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger er til drift af webshop og fragt.

Aktiver

Virksomheden drives hjemmefra, så det kræver en lagerplads og en computer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1395

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36174

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-04-2023
Udbudspris 50.000 DKK