Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

ML-Sikkerhed - webshop med letvægtssikkerhedssko - Omsætning på ca 50-80k om måneden

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Hos ML-Sikkerhed kombinerer vi sikkerhed, komfort og stil for at give dig de bedste sikkerhedssko på markedet. Vores sortiment er omhyggeligt udvalgt og tilgængeligt 24/7, så du altid kan finde det perfekte par sko til dit arbejde. Beskyt dine fødder.

ML-Sikkerhed er skabt af håndværkere til håndværkere. Vi kender til hverdagen og de udfordringer, den kan have. Vores drøm er derfor, at kunne give det bedste videre til andre håndværkere.

Med en uddannelse som mekanikere og en iværksætterdrøm, skabte vi ML-Sikkerhed med en vision om at gøre hverdagen mere komfortabel, uden at gå på kompromis med sikkerhed og stil.

ML-Sikkerhed tilbyder derfor letvægts sikkerhedssko, men med et andet design end vi normalt kender til.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden klarer sig fint. Den er meget hurtig voksende - Vi startede tilbage i november 2022, og vi har lige nu en omsætning på ca 50-80k om måneden

Fra 01.01.2023 - 15.04.2023 har vi omsat for 180.000

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hvis du er på udkig efter en simpel og letvægts sikkerhedssko, der tilbyder en balanceret kombination af sikkerhed og komfort, så er vores LI54 Light sko det perfekte valg for dig. Denne stilrene sko er designet til at give dig det bedste af begge verdener.

Med det vandafvisende og åndbare mesh-materiale kan du være sikker på, at dine fødder altid har den rette ventilation, mens de holdes tørre og behagelige i selv de mest fugtige arbejdsforhold.

Skoens lette vægt gør den til en perfekt blanding af komfort og sikkerhed, så du kan arbejde uden at føle dig tung og træt i benene. Vores LI54 Light sko er også udstyret med et simpelt snøresystem, der gør det nemt at tage skoene af og på.

Så hvis du er en person, der ønsker en simpel og letvægts sikkerhedssko, der er både komfortabel og sikker, så er vores LI54 Light sko det rigtige valg for dig. Bestil dit par i dag og oplev forskellen!

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Markedsføring, E-mærket, domæne, og shopify

Aktiver

Vi har et lille varelager

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1578

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36157

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-04-2023
Udbudspris 50.000 DKK