Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Minilulu Webshop med Privat Label babyudstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Drømmer du om en webshop med interiør til baby, så er dette en perfekt mulighed

Er du klar til at tage springet som selvstændig webshop ejer, og har du interesse i baby udstyr? Så er dette den perfekte mulighed for dig. Med stort potentiale for at skabe et stort brand.
Vores webshop forhandler vores egne produkter med privat label. Du får derfor et helt unikt produkt at sælge, og mulighed for at sætte dit eget præg på kommende kollektioner.

Du får en fuld køreklar webshop, som du kan drive videre fra dag et.

Vores fokus har været på den lille babys behov, fordi vi mener den lille ny fortjener det bedste. Vi har designet produkter som passer ind i den nordiske indretning, og som opfylder et behov for udstyr, som kommende forældre har brug for til deres baby, og i højeste kvalitet.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2023 - 45.000 kr.
Gennemsnitlig ordreværdi: 355kr.
Konveteringsrate: 1,3%

God advance på alle produkter, og mulighed for selv at prissætte.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

På webshoppen sælges babyneste, stofbleer, svøb, sengetøj, suttesnorer mm. Alt er produceret i økologisk bomuld, på certificeret fabrik, hvortil kontakt også medfølger. Vi har et tæt samarbejde med fabrikken, og der er rig mulighed for at skabe eget design og forskellige produkter.

Vores kunder beskriver bl.a. vores sengetøj, som det blødeste de nogensinde har mærket.

Hos Minilulu finder du meget mere end bare en webshop. Vi har skabt et univers for kommende og nybagte forældre, hvor vi gennem vores nyhedsbreve, SoMe kanaler og blog deler inspiration til alt fra opskrifter, aktiviteter med baby/børn og info om barnets udvikling.

Der kommer hurtigt flere følgere til:
Instagram: 950 følgere
Facebook: 350 følgere
Nyhedsbreve: 460 tilmeldte

Markedsføringskanaler

Vi har primært benyttet Facebook annoncering.
Vi har lagt et stort arbejde i Instagram, hvor de fleste følgere er at finde pt.
Herudover er der en Facebook profil, TikTok, Nyhedsbreve (Klaviyo) og Trustpilot med gode anmeldelser, samt flere influencers, som reklamere for brandet.

Shopsystem

Aktiver

Varelager fylder ca. 20 m2 - og der er varelager for ca. 60.000 kr.

Varelager på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede Minilulu med et ønske om at skabe et ekstra lækkert produkt til baby, som også passer ind i den nordiske stil. Vi ville være med i hele processen med design af print, produkt udvikling, og valgte derfor selv at producere vores babyudstyr.
Vores hoved fokus har været at sætte den lille babys behov først. Vi har skabt produkter som passer til den lilles sove miljø, og indbyder til sovetid.

Vi sælger Minilulu, da vi desværre ikke har tiden til at give den, den opmærksomhed det kræver for at skalere den. Derfor håber vi at kunne give den videre til en køber med stor interesse for baby/børne verden, som kan give Minilulu et boost, og gøre det til et stort brand i Danmark. Potentialet er der, og har du viden om markedsføring, og brug af de sociale medier, kan det blive stort.

Markedet

Fordelen ved baby verdenen, er at der hele tiden bliver født flere børn. Og med Minilulu har du rig mulighed for at udvide med endnu flere produkter, og derved nå en endnu breder målgruppe.

Stærke sider

Du får kontakt til fabrik, hvor du har mulighed for at få virkelig gode priser, især hvis der købes større ind, men samtidig er der også god mulighed for at købe mindre partier hjem.

Ideel køber

Den ideelle køber af Minilulu har en stor interesse for baby verdenen, og lyst til at skabe de bedste af de bedste produkter til baby. Måske har du selv erfaring som forældre, eller har bevæget dig i baby brands tidligere.

Opstartshjælp

Jeg ønsker at hjælpe køber godt videre, og står til rådighed den første måned.

Webshoppen er stadig åben, og sælger derved videre indtil evt. salg. (der bruges dog ingen annonce kroner pt, men sociale medier holdes ved lige, i begrænset omfang)

I handlen indgår selve webshoppen, domæne, leverandør aftaler, sociale medier, men ikke CVR nummeret.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig :)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1186

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36135

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-04-2023
Udbudspris 70.000 DKK