Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Niche webshop inden for LED arbejdsbelysning

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Højt dækningsbidrag

Webshop med LED belysning primært til håndværkere, samt maskiner sælges, da vi ikke længere er motiveret af webshoppen, og har for meget andet om ørerne.

Den omsatte i 2022 for 69,721.25 kr. med 11.500 kr. brugt på Google annoncer. Det er 50/50 hvad der kommer af salg, igennem SEO som vi rangerer ret højt på, på f.eks. "arbejdslygter" mm.

Vores produkters salgspris er ca. 4 x kostpris, så der er relativt højt dækningsbidrag på produkterne, og meget få reklamationer.

Vi har ikke gjort det store på facebook og instagram, og i det hele taget på markedsføring - hvor jeg forestiller mig at en med mere forstand på det, og mod til at udvide sortimentet kan drive webshoppen op til en levevej, hvis man giver det en skalle.

Vi har et varelager med til webshoppen, som er over godt 120.000 kr. værd i salgspris.

Økonomiske nøgletal

Alle eksisterende produkter har et rigtig godt dækningsbidrag, og dermed har opnår du en rigtig god dækningsgrad fra dag et. Du overtager en køreklar webshop, som tjener penge fra første dag.

Salgspris: 90.000 kr. DKK.

Kontakt mig evt. så kan vi starte en dialog, evt. om varelager skal medfølge eller ej, og en evt. finansering hvis behovet er der.

Overskud før skat: 30.000 DKK

Produktet

Vi sælger arbejdslygter og LED belysning til maskiner, håndværkere m.fl. som gør arbejdet lettere ;-)

Mange maskiner har stadig de traditionelle gamle lygter, og der er ikke den samme styrke i, som du opnår med LED belysning. Det er f.eks. til arbejdet ude i marken, snerydning, lastbilhængere mm.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Varelageret fylder ikke meget mere end et bar stålreoler, i 2 x 4 meter, og så 0,5 meter i dybden, så har du en garage eller ekstra værelse, kan du sagtens have varelageret der, indtil videre ;-)

Shopsystem

Aktiver

Vi har et tilhørende varelager til en værdi / salgspris på 120.000 kr., og dertil vil vi selvfølgelig sætte dig ind i de forskellige leverandører vi har brugt, og som du kan gøre brug af i fremtiden.

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
991

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36126

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-04-2023
Udbudspris 70.000 DKK