Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Salg af møbler gennem dropshipping

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Salg af møbler gennem dropshipping med dansk leverandør

Drømmer du om at eje din egen webshop? NordHome er den perfekte mulighed for dig. Vi forhandler møbler, boligtilbehør og interiør i skandinavisk stil, og vi går op i kvalitet og æstetik. Med vores nordiske koncept kan du tilbyde dine kunder en unik shoppingoplevelse med enkel og stilfuld indretning. NordHome er en dropshipping-shop, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om lagerbeholdning eller fragt. Du har frihed til at fokusere på markedsføring og kundeservice, mens leverandøren håndterer alt det praktiske. Med mulighed for at koble flere leverandører på løbende, så kan NordHome være din vej til at opbygge din drømmevirksomhed. Shoppen sælges, da jeg har besluttet at fokusere på andre projekter.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

NordHome er en helt ny webshop uden omsætning, men med et stort potentiale for fremtidig indtjening. Webshoppen har en rigtig fin bruttoavance på 50% på alle produkter, hvilket er en meget attraktiv avance for en webshop. Hvis markedsføringen gøres korrekt, er der stort potentiale for at opbygge en stærk kundebase og øge salget markant. Så hvis du er på udkig efter en ny og spændende forretningsmulighed, kan denne webshop være det perfekte valg for dig.

Produktet

NordHome er en webshop med et stort og varieret udvalg af stilfulde møbler og dekorationsprodukter til hjemmet. Her finder du alt fra klassiske og moderne sofaer og lænestole, til smukke og praktiske opbevaringsløsninger, elegante spisestuemøbler, og flotte belysningsløsninger.

Hos NordHome er kvalitet og design i højsædet, og derfor vi tilbyder produkter fra en dansk producent/leverandør. Derfor kan du altid være sikker på, at produkterne er af høj kvalitet.

Markedsføringskanaler

Når man overtager NordHome, er markedsføring nøglen til at nå ud til potentielle kunder og opbygge en stærk kundebase. Der er flere markedsføringskanaler, som kan bruges til at nå ud til målgruppen.

Google Ads og Facebook Ads er to populære markedsføringskanaler, som kan bruges til at målrette annoncer mod specifikke demografier, interesser og geografiske områder. Google Ads viser dine annoncer i søgeresultaterne på Google, mens Facebook Ads viser dine annoncer på Facebook-platformen. Begge kanaler kan være effektive til at nå ud til en stor målgruppe og øge opmærksomheden omkring webshoppen.

SEO (søgemaskineoptimering) er en anden vigtig metode til at forbedre webshoppens synlighed i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google. En veloptimeret webshop kan hjælpe med at øge trafikken og generere flere potentielle kunder på længere sigt.

Influencer marketing er en anden effektiv måde at nå ud til en stor målgruppe på. Det indebærer samarbejde med personer, der har en stor følgerskare på sociale medier, og som kan dele produkterne med deres følgere. Dette kan skabe opmærksomhed omkring webshoppen og generere flere salg.

Affiliate marketing er en anden salgskanal, som kan bruges til at promovere produkterne eller tjenesterne gennem samarbejde med bloggere eller andre websites. Belønning for promovering kan være med til at skabe motivation hos andre til at promovere webshoppen.

En kombination af disse markedsføringskanaler kan være en god strategi for at opbygge en stærk kundebase og generere flere salg. Det er vigtigt at huske på, at markedsføring kræver tid og kræfter, men det kan være en investering, der vil give sig tilbage på sigt.

Omkostninger

Til at begynde med vil jeg anbefale at starte med Shopify-abonnementet, som koster fra 29 USD pr. måned. Derudover vil du skulle betale ca. 130 kr. om året for domænet. Det første år er dog gratis, da det allerede er blevet betalt. Selvom disse omkostninger er relativt lave, skal du være opmærksom på, at den største omkostning ved at drive en e-handelsforretning normalt er markedsføring.

Shopsystem

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed på mail i opstartsfasen hvis man har spørgsmål eller hvis der er noget som man er i tvivl om.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1303

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
36097

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-03-2023
Udbudspris 9.999 DKK