Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 65.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Sportstøj - Sportsudstyr - Sportspleje - Webshop fra 2009 med udviklingspotentiale

Krokusvej, Randers NV
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Etableret webshop fra 2009 med salg af sportstøj, sportspleje og sportsudstyr. Mange faste kunder som genkøber forbrugsartikler - fx isposer. Etablerede leverandørnetværk - med gode priser. Dækningsgrader på ca. 50%. Godt markedsføringspotentiale, da det ikke er blevet udnyttet. Kan nemt drives som fritidsaktivitet. Jeg sælger virksomheden, pga. at jeg ikke har tid til at udnytte potentialet. Kunderne er både private, offentlige (fx skoler), virksomheder og sportsklubber. Ombytnings- og fortrydelsesprocent er meget lav - ca. 1%.

Økonomiske nøgletal

Økonomi (1000 kr. ex moms)
År 20 21 22
Oms 220 250 276
BF 87 89 97
Fragt 28 30 32
BF2 59 59 65
Ca. 1000 ordrer pr. år

Produktet

Sportstøj, sportspleje og sportsudstyr - fx af det spanske mærke JOMA. Der trækkes fra leverandørerne når der kommer bestillinger fra kunderne. Der er dog et varelager til de mest solgte produkter. Pt. på ca. 70.000 kr. af salgsbare varer, som medfølger i handlen. Kunderne er både private, offentlige (fx skoler), virksomheder og sportsklubber. Der er en del forbrugsartikler - så kunderne kommer igen og købe. Ombytnings- og fortrydelsesprocent er meget lav - ca. 1%.

Markedsføringskanaler

Shoppen har en naturlig SEO placering på produkt/kategori-niveau. Jeg har ikke brugt nyhedsbrev, andre sociale medier eller trustpilot aktivt. Så der er et potentiale i det.

Omkostninger

Da jeg ikke har meget tid til at bruge på shoppen, pga. mit fuldtidsarbejde ved siden af - har jeg brugt ekstern hjælp til annoncering og revision. Der bruges ca. 30.000 kr. årligt til adwords. Pga. de eksterne omkostninger har shoppen ikke givet overskud de seneste år samt at omsætningen har været "coronaramt" pga. mindre aktivitet i sportsklubberne og skolerne. Hvis man selv kan "det hele" i shoppen - markedsføring, revision m.m. Så er der kun omkostninger til webhosting (249 kr. md) og betalingsaftaler til kort/mobilepay.

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen er naturligvis "flytbar" - og der er et varelager på ca. 70.000 kr. som medfølger - det er sportstøj - fx strømper - og kegler, bolde, isposer m.m. Det vil nok kræve ca. 10 m2 til opbevaring af dette.

Varelager på 70.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Shoppen er grundlagt i 2009 hvor den hed klubsupport.dk. I forbindelse med opgradering af ny webshop, skiftede den navn til fmsport.dk i 2020. Jeg sætter en ære i at behandle kunderne godt og give dem en god oplevelse. Og det får jeg mange gode tilbagemeldinger på. Og den nye køber af shoppen, får en glad kundeskare med - som kan udbygges yderligere med nye markedsføringsaktiviteter.

Markedet

Der er konkurrence fra andre sportsshops - men fmsport´s berettigelse ligger i at være mere agil end de store udbydere - og at være tættere på kunderne.

Ideel køber

Den ideelle køber har en interesse for sport og forretning. Måske drives lignende shop hvor der kan være en synergi. Hvis du selv kan lave markedsføringsdelen og økonomidelen - og derved løfte omsætningen og minimere omkostningerne så kan der skabes en god indtægt. Det vil nok ikke kunne dække en fuldtidsløn - men da shoppen kan drives i fritiden, kan det give en god ekstra indtægt.

Opstartshjælp

Jeg skal nok hjælpe til i en overgangsfase, så der sikres en god opstart for den nye ejer.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1177

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36060

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
19-03-2023
Udbudspris 65.000 DKK