Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Unik nichewebshop med imponerende 240.000+ i omsætning på kun 4 måneder til salg!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Tag styringen over denne succesfulde online forretning og realisér din iværksætterdrøm.

Vores webshop er en unik og velrenommeret nichewebshop, som allerede har opnået en betydelig omsætning på over 240.000 kr. på blot 4 måneder. Denne imponerende succes skyldes en kombination af en målrettet markedsføringsstrategi og en stærk online tilstedeværelse.

En af de største fordele ved vores webshop er dens stærke position inden for en niche, som har vist sig at have et stort potentiale for vækst. Der er stadig masser af muligheder for at øge omsætningen yderligere ved at udvide produktudvalget, implementere nye marketingstrategier og udvikle samarbejder med leverandører. Derudover er vi de eneste lige pt. som er forhandler af dette produkt, samtidig med vores domæne er perfekt til produktet. Vi ligger også nr. 1 på Google, indenfor de fleste søgninger der har noget med "hovedpine hat" "migræne hat" "migrænehat" "migrænehatten" "migrænehue".

Derudover er vores webshop allerede fuldt ud funktionsdygtig og klar til at blive overtaget af en ny ejer. Vi står klar til at hjælpe med en god overdragelse og til at sikre, at den nye ejer har alt, hvad der skal til for at fortsætte succesen.

Alt i alt er vores webshop en stærk investeringsmulighed for enhver, der ønsker at tage styringen over en veldrevet og succesfuld virksomhed med stort potentiale for yderligere vækst og indtjening.

Endnu en stor fordel ved vores webshop er, at størstedelen af forretningen allerede er outsourcet. Det betyder, at den nye ejer ikke vil være forpligtet til at bruge meget tid på at drive virksomheden, da den i vid udstrækning kan styres fra en computer og med blot et par timers arbejde om ugen.

Vores erfarne og pålidelige samarbejdspartnere står for lagerstyring, forsendelser, reklamationer og fragtaftaler, så den nye ejer kan fokusere på at udvikle virksomheden og øge omsætningen.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 241.289,87,-
Overskud: 32.000 ex moms
Dækningsgrad pr produkt: 60%

Vores overskud ikke er så højt, som man kunne forvente med en omsætning på over 240.000 kr. Dette skyldes primært, at vi har investeret i et større lager og købt inventar og reklamemateriale til messer og andre begivenheder. Disse investeringer vil dog blive videregivet til den nye ejer, så han eller hun kan drage fordel af dem. Derudover skal det tilføjes at overskuddet på knap 32.000,- er skabt på KUN 4 måneder.

Vi er også glade for at kunne meddele, at vi i december 2022 forhandlede nye priser med vores producent, hvilket halverede vores indkøbsomkostninger. Dette vil helt sikkert afspejle sig i vores fremtidige overskud, og vi forventer at se en betydelig stigning i løbet af 2023. Den nye ejer vil derfor have en fremragende mulighed for at drage fordel af vores succes og realisere et endnu større overskud på vores webshop.

Overskud før skat: 32.000 DKK

Produktet

Vores webshop tilbyder en unik migrænehat. Migrænehatten er specielt designet til at hjælpe personer, der lider af hovedpine eller migræne. Hatten fungerer som en effektiv løsning på disse udfordringer ved at blokere lys og reducere belastningen på øjnene og hovedet. Hatten har en behagelig pasform og er lavet af strækbart materiale som sørger for en god og komfortabel oplevelse.

Vores migrænehat er populære blandt personer, der søger en naturlig og effektiv løsning på deres hovedpine og migræne. Derudover tilbyder vi også en omfattende kundeservice, der sikrer, at vores kunder får den bedste oplevelse og hjælp til eventuelle spørgsmål eller udfordringer.

Markedsføringskanaler

Migrænehatten er primært markedsført online. Vi har benyttet os af sociale medier såsom Facebook, Instagram og TikTok til at markedsføre vores produkt. Derudover har vi arbejdet på at optimere vores SEO (søgemaskineoptimering), hvilket har resulteret i en topplacering på Google for søgeordene "migræne hat", "migrænehue" og "hovedpinehat".

Vores TikTok har oplevet utrolig stor engagement. Flere af vores videoer er gået viralt med over 300.000 afspilninger. Dette produkt er altså perfekt til at vækste migrænehatten organisk også. Vores TikTok har over 1.300 følgere, samt vores Instagram har over 200 følgere.

Vi har et kundekartotek på 80+ mails, som blev indsamlet på under en uge ved hjælp af et lykkehjul. Disse 80+ mails er alle fra kunder som IKKE har lagt en ordre på shoppen. Så hvis man laver en fin rabatkode, smækker lykkehjulet op igen, så kan der ske en masse!

Omkostninger

Som en webshop med outsourcede driftsaktiviteter, har vores virksomhed relativt lave omkostninger. Vores primære omkostninger er relateret til indkøb af vores migrænehatte, emballering, fragtomkostninger og markedsføring. Endelig har vi valgt at investere i en god forsikring for at beskytte vores virksomhed.

Shopsystem

Aktiver

Som en online webshop har vores virksomhed ikke behov for fysiske rammer udover vores varelager (som står opbevaret på et lagerhotel vi har et godt samarbejde med). Vi har tidligere lejet os ind i et kontorfællesskab, men har nu valgt at frigøre os fra disse omkostninger ved at arbejde hjemmefra eller fra vores eget valg af lokationer.

Vores lager består af 240+ migrænehatte og al tilhørende emballage.

Varelager på 13.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.900 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Fælles for både jeg og min partner er at vi begge gennem livet har oplevet/døjet med migræne, på både egen krop og nære venner/familie. Når migrænen har ramt os, har den ofte sat livet på pause - hvilket er ærgerligt. Oftest når man har migræne, kan det være rart at få udelukket lys og lyd, have det køligt for panden og samtidig trykke en klud mod panden for at skabe et lille "pres".

Vi faldt over dette produkt som er et meget udbredt produkt på det amerikanske marked - hvilket der satte tanker igang hos os. Derfor besluttede vi os for at i sammenspil med en dansk indkøber, at gennemsøge markedet for en dygtig producent som både opfyldte vores egne krav om kvalitet og udseende, samt lovkrav. Det har taget et par lange måneder at fremskaffe det helt rigtige match for os.

Vi opstartede migrænehatten med henblik på at tilbyde et kvalitetsprodukt til en fornuftig pris, til dem som primært lider af migræne eller spændingshovedpine. Dog gik der ikke længe før vores kunder henvendte sig til os, for at informere om at de også har haft nydelse af vores migrænehat ved feber, corona, til at slappe af eller sågar tømmermænd.

Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig hørt og lyttet til ved evt. problemstillinger som man kunne løbe ind i. Derfor reagere vi altid med det samme vi ser en henvendelse - både telefonisk, på mail, SMS eller de sociale medier.

Opstartshjælp

Både jeg og min partner vil give den kommende ejer, så meget hjælp som overhovedet muligt. Der kan skrives til os med spørgsmål/sparring dag og nat og så er vi klar til at hjælpe. Det er selvfølgelig ikke noget vi skal have betaling for, da vi selvfølgelig også gerne vil se migrænehatten vokse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
676

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35940

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-02-2023
Udbudspris 240.000 DKK