Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping shop med salg af plakater - Avance på hele +50%

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med dropshipping koncept.

Er du på udkig efter en ny forretningsmulighed? Så kan du overveje at kigge nærmere på denne webshop, Manifesti.dk. Som en helt ny webshop, er dette din chance for at være den første til at udnytte dets markedspotentiale.

Manifesti.dk sælger plakater, og ved at bruge de anbefalede danske trykkerier, kan du opnå en avance på over 50% på hvert salg. Dette gør det til en god mulighed for at tjene gode penge mens du udlever din drøm om at starte din egen webshop.

Vær din egen chef og tag kontrol over din egen fremtid. Der er endnu ikke blevet kørt markedsføring for webshoppen, men der er stadig gode muligheder for at opbygge en sund og god forretning. Det her er altså et færdig koncept som du kan bygge op.

Så hvad venter du på? Overvej at starte din egen webshop med Manifesti.dk i dag.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny og køreklar, og du vil have muligheden for at tjene en avance på hele +50% i forhold til de nuværende priser på shoppen.

Dette giver dig en unik mulighed for at tjene gode penge, da du kan drage fordel af denne avance, hvis du formår at drive shoppen effektivt og markedsføre den korrekt. Invester i din fremtid med denne webshop, der har stort økonomisk potentiale, og start din egen forretning med en webshop, der er forholdsvis nem i drift.

Produktet

Webshoppen fokuserer på salg af plakater med et bredt udvalg af temaer, lige fra natur, sport, til dyr. Shop'en har et stort udvalg af plakater, og giver muligheden for at udvikle og teste forskellige koncepter ved at sælge de selvudviklede plakatdesigns. Hvis du ikke har erfaring med grafisk design, anbefales det at gøre brug af en freelancer for at få det bedste resultat.

Markedsføringskanaler

SEO: Søgemaskineoptimering kan hjælpe med at øge synligheden af webshoppen i søgeresultaterne, hvilket kan føre til mere organisk trafik og konverteringer.

Sociale medier: Profiler på sociale medier som Facebook, Instagram, Pinterest mv. kan være en god måde at nå ud til en målgruppe og opbygge en tæt forbindelse med kunderne.

PPC annoncering: Betalt annoncering på platforme som Google AdWords kan hurtigt øge trafikken til webshoppen og øge salget.

Influencer marketing: Samarbejde med influencers inden for plakat- eller interiørverdenen kan være en effektiv måde at nå ud til en relevant målgruppe.

Email marketing: Nyhedsbreve til kunderne kan hjælpe med at opbygge en loyal kundebase og øge salget ved at sende målrettede tilbud og opdateringer.

(ALLE) Disse online markedsføringskanaler bør testes og tilpasses i takt med shoppens udvikling, så man kan opnå den bedst mulige ROI.

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måneden. De første 3 måneder til kun 1 USD.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Shopsystem

Opstartshjælp

Til rådighed på mail ved spørgsmål i opstartfasen...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
963

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35919

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-02-2023
Udbudspris 12.500 DKK