Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danskeminder.dk til salg - Webshop med originale danske souvenirs

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Stor mulighed for vækst med høj fortjeneste

Har du drømt om at drive din egen souvenirbutik, men mangler den rette mulighed? Vi tilbyder en unik chance for at overtage vores webshop, hvor det store forarbejde allerede er gjort. Vores webshop har et stort potentiale, som slet ikke er blevet udnyttet.

Med en dækningsgrad på over 75% er vores webshop allerede godt etableret og klar til at fortsætte sin vækst. Derudover kan du overtage nogle lukrative leverandøraftaler, som kan give dig en konkurrencefordel på markedet. Der er også stor mulighed for at udvide sortimentet med hundredevis af varer fra flere leverandører, hvilket kan øge både omsætning og fortjeneste.

Så hvis du er klar til at tage springet og realisere dine drømme om at drive din egen souvenirbutik, så er vores webshop den perfekte mulighed for dig. Vi sælger den kun, fordi vi ønsker at fokusere på vores hovedforretning.

Økonomiske nøgletal

Omsætning fra 01/02 til dags dato = 4.204 kr. (udelukkende organisk)
Den gennemsnitslig bruttoavance på produkterne er: 75%

Produktet

Webshoppen sælger originale danske souvenirs. Vi har et bredt udvalg af autentiske og unikke souvenirs, som repræsenterer den danske kultur og traditioner.

Markedsføringskanaler

Organisk google
Mulighed for at udvide med betalt annoncering i form af: Google ads, Facebook, TikTok

Omkostninger

Shopify løsning = 200 kr. /mdr.

Derudover er det nødvendigt med egen fragtaftale hos GLS og DAO (én kan fravælges)

Shopsystem

Aktiver

Kurant varelager til en indkøbsværdi af ≈ 5.500 kr. (Minimum 17.000 kr. i vejl. udsalg)

Varelager på 5.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Danskeminder blev skabt af en dyb kærlighed til Danmark, og vores hovedvirksomhed fokuserer allerede på salg og produktion af merchandise. Da der ikke var nogen konkurrenter, der markedsførte sig online, så det ud som den oplagte mulighed at oprette en webshop. Desværre er vores tid knap, og vi har derfor ikke mulighed for at fortsætte projektet.

Selvom vi er skuffede over ikke at kunne realisere potentialet for Danskeminder, ønsker vi at dele vores passion for Danmark med andre. Vi har derfor besluttet at sælge webshoppen til en, der kan fortsætte med at sprede den danske kultur og traditioner.

Webshoppen har et stort potentiale og ingen onlinekonkurrenter, hvilket kan give den nye ejer en unik position på markedet. Vi er sikre på, at webshoppen vil blomstre under ny ledelse og fortsætte med at tilbyde autentiske og unikke danske souvenirs.

Markedet

Souvenirindustrien generelt er en stor og voksende industri, da turisme og rejser er en populær aktivitet i mange lande, og mange turister ønsker at tage en del af deres oplevelse med hjem i form af souvenirs.

Derudover har Danmark en rig kultur og historie, som tiltrækker mange besøgende fra ind- og udland, hvilket betyder, at markedet for danske souvenirs er stort.

Der er ligeledes ingen online konkurrenter der markedsfører sig med lignende produkter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
577

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35891

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-02-2023
Udbudspris 39.000 DKK