Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Paint by numbers webshop (Dropshipping)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Flot webshop som sælger Paint by numbers og Diamond by numbers til kunder i USA. Er oplagt som gave ide, og vi tilbyder at man kan sende sit eget billede ind, som man kan få lavet som både Paint by numbers, og Diamond by numbers. Vi har lavet aftaler med nogle pålidelige leverandør fra Kina. Har brugt meget tid på at finde de rigtige leverandør, der leverer stabilt og i god kvalitet. Vi har som et forsøg solgt i USA, men vores leverandør kan levere i hvilket som helst land i verden. Der er ikke så meget konkurrence i Europa inden for Paint by numbers, men i USA er der mange om buddet så der kræver det en længerevarende marketing indsats.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Vi har kun kørt det som et forsøg da vi har flere andre webshops. Det lykkes at skabe nogle salg meget hurtigt, men vi var nødt til at flytte vores fokus til de andre webshops, derfor er salget til nu begrænset.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Paint by numbers og Diamond by numbers er en sjov måde at afstresse, og en god måde at lave noget som er unikt. Der er mulighed for at købe færdige billeder, men også at indsende sit eget billede, og derved få lavet et kært minde.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Shopify
Google
Facebook

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
979

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35871

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-02-2023
Udbudspris 10.000 DKK