Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropshipping med salg af Gamingudstyr - Omsætning på 1,2 mio. kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Veldrevet IT- og gamingwebshop med tilhørene to domæner sælges grundet fokus på andre forretninger.

Drømmer du om overtage en forretning i vækst, en masse muligheder, for udvidelse og en leverandør, der giver dig mulighed for at bygge nye alsidige dropshippingwebshops? Webshoppen har været til siden starten af 2020 og vækstet siden start. Halvvejs igennem 2022 opkøbte vi domænet Nordicgaming.dk for udvidelse til skandinavien. Det har medført at omsætningen har boomet og det er vi super glade for. Dette domæne medfører stor værdi for shopppen. Vi startede webshoppen i Idealshop, men har efterfølgende købt hjemmeside til værdi af 100.000 kr. i wordpress. Webshoppen har sammenlagt en omsætning på 1,2 mio. på rundt regnet 1000 ordrer.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Halvvejs igennem 2022 opkøbte vi domænet Nordicgaming.dk for udvidelse til skandinavien. Det har medført at omsætningen har boomet og det er vi super glade for. Dette domæne medfører stor værdi for shopppen. Vi startede webshoppen i Idealshop, men har efterfølgende købt hjemmeside til værdi af 100.000 kr. i wordpress. Hjemmesideopsætteren (Nimbus Nordic) medfølger i overgivelsen grundet ansættelseskontrakt (0,5 år). Webshoppen har sammenlagt en omsætning på 1,2 mio. på rundt regnet 1000 ordrer.

Overskud før skat: 125.000 DKK

Produktet

Webshoppen sælger alt indenfor It, kontorinventar og computerudstyr. Alt salg er foregået som dropshipping. Det fungerer og vi har et super godt samarbejde med vores leverandør. Igennem leverandøraftalen får du tildelt samme kontaktperson som os.

Markedsføringskanaler

Vi er på de relevante marketingkanaler. Det har taget os lang tid at bygge op og kostet mange penge. Så den bekymring slipper du for, da du har et rigtig godt fundament, når du overtager forretningen. Vores sociale medier er oprettet med størst fokus på annonceringen frem for den organiske vækst.

Omkostninger

Virksomheden har ingen omkostninger ift. løn, husleje, forsikringer osv.
Du vil kun skulle betale omkostningerne for priserne hos leverandøren.
Hvis du vil prismatche danske konkurrenter er det muligt at prissætte dine produkter til i gennemsnit at tjene 20% per salg.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Vi har selv opkøbt Gearandgaming.dk for at udvikle Online markedsføringsfærdigheder. Vi valgte Gearandgaming grundet det store markedsføringspotentiale i gamingprodukter samt at webshoppen allerede havde igangværende salg og medier.Gearandgaming har betydet meget for os og vi har brug rigtig meget tid på markedsføring, planlægning, strategier og opsætning af diverse medier og systemer. Gearandgaming.dk har stort potentiale, netop grundet det tilhørene domæne (Nordicgaming.dk), markedsføringspotentialet, men også grundet fantasien ikke sætter nogle grænser her. Du kan udvide til europa, hvis det er din version.Du kan bruge dit navn til at opbygge netcaféer og lanparty. Hvis din version er at hjælpe til ved problemstillinger er det muligt at f.eks. at sammensætte en Ordblindepakke med alt it-udstyr nødvendigt for at hjælpe ordblinde.Uanset hvad din version er kan du bruge Gearandgaming´s navn og midler til at opnå netop DIN version.

Markedet

Rekordvækst i den danske computerspilbranche: Omsatte for 1,7 mia. kr. i 2020
Omsætningen i branchen udgivelse af computerspil er fordoblet fra 2019 til 2020 og har nået et rekordhøjt niveau på 1,7 mia. kr. i 2020. Udviklingen inden for branchen lægger sig i en større trend med softwarevirksomheder generelt, der har haft stor fremgang de senere år.

I Danmark gik andelen af befolkningen, der har spillet spil eller computergames i løbet af seneste tre måneder, fra 42 pct. i 2018 til 47 pct. i 2020. I de andre nordiske lande og Holland har stigningen været endnu mere markant. Vi tør derfor godt sige, at potentialet indenfor udvidelse til europa er enormt!

Ideel køber

Den ideelle køber interesserer sig for E-commerce og forstår data. På den måde kan du sikre dig altid at have det rigtige sortiment og komme ud til dine kunder på bedst muligvis.
Vores følgere på sociale medier elsker inspiration. Det er noget vi idag bør bruge mere mere tid på, da vi får meget ud af det, når det postes.

Opstartshjælp

Vi vil naturligvis hjælpe med opstart og overtagelse og vil stå til rådighed i løbet af de første uger.
Vi tilbyder vores hjælp til opsætning af nye leverandøraftale og kundeservice.

Ved siden er af det er vi eksperter indenfor Online markedsføring og har kørt markedsføring for mange Ecommerce brands i Europa.
For selve Gearandgaming har vi dyrket Online markedsføring i omkring et års tid, så vi ved hvad fungere og hvad der ikke gør :)

Hvis ønsket... Hjælper vi gerne med Online markedsføring gratis i 3 måneder til værdi af 10.00kr./mdn.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
109.000 DKK
Finansiering løbetid:
3 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
819

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35817

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-01-2023
Udbudspris 109.000 DKK