Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Veldrevet bolig & Interiør shop til salg - Overskud på ca. 250.000 kr. i 2022

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Veldrevet Møbel og interiør webshop sælges.
Drømmer du om overtage en forretning i vækst med en masse muligheder, så har du her en rigtig god mulighed.
Webshoppen startede i 2019 og har vækstet siden opstart. Vi har i dag +30 leverandører fordelt primært i Danmark og resten i EU.
Webshoppen omsatte i 2022 for 3,6 mio ekskl. moms. hvoraf juli-december udgjorde 2,8 Mio. af dem. +13.000 ordrer siden opstart (6.000 ordrer i 2022).
Da vi har andre foretagender som nu tager mere og mere af vores tid, ønsker vi at sælge vores webshop til en ny ildsjæl.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen får en bedre og bedre økonomi i takt med at vi får højere og højere omsætning og bedre og bedre aftaler hos vores leverandører.
Alt hvad vi har tjent har vi investeret i at få bygget varelager op, vækste vores sociale medier mv. Samtidig med at der er i 2022 var et overskudt på ca. 250.000 kr.
Du får altså et set-up, som er skalerbart på mange områder.

Produktet

Webshoppen sælger alt indenfor møbler og interiør.
Vi har både eget lager og dropshipper også. (Store møbler dropshippes). Det fungerer og vi har et super godt samarbejde med alle vores leverandører. De prioriterer os, fordi vi er blandt deres topkunder. Dette betyder også at vi har forhandlet os til bedre priser i år.

Markedsføringskanaler

Vi er på de relevante marketingkanaler. Det har taget os lang tid at bygge op og kostet mange penge. Så den bekymring slipper du for, da du har et rigtig godt fundament, når du overtager forretningen.

Instagram: 20.200 følgere
Facebook: 1.700 følgere
Nyhedsbrev: 6.000 Subscribers

Omkostninger

Lagerleje - det er muligt at overtage vores lager i Birkerød hvis interesse.
Markedsføring. Markedsføring kan justeres og vi bruge i dag alt mellem 30-50.000 kr. om måneden på kampagner.
Indkøb af varelager. Du kan i pricippet køre shoppen som dropshipping, men du skal naturligvis have noget plads til returvarer mv. Vi oplever selv at det har givet mening både at føre lager til de små varer og så kun kører dropshipping på de store varer.

Shopsystem

Aktiver

Vi har i dag et varelager på +/- 400.000 kr. Det er muligt at købe vores varelager hvis interesse.

Varelager på 400.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Den ideelle køber interesserer sig for E-commerce og forstår data. På den måde kan du sikre dig altid at have det rigtige sortiment og komme ud til dine kunder på bedst muligvis.
Vores følgere på sociale medier elsker inspiration. Det er noget vi idag bør bruge mere mere tid på, da vi får meget ud af det, når det postes.
Vi pakke ri dag selv (Pånær varer der skal dropshippes). Du kan overveje lagerhotel, hvilket også fungerer godt. Har vi været tidligere.

Opstartshjælp

Vi vil naturligvis hjælpe med opstart og overtagelse og vil stå til rådighed i løbet af de første uger. og kan endda tilbyde 20 timers gratis IT-hjælp. (Kan f.eks. bruges på ændringer og set-up du ønsker på shoppen, integrationer eller lign.).

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
300.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1597

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
35784

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-01-2023
Udbudspris 800.000 DKK