Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Platform til formidling af værdibeviser - Til restauranter, vinbarer, events

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Stort potentiale for den rette køber

Formidling af værdibeviser til restauranter, vinbarer, events og meget andet.

Vautja er en platform som forbinder forbrugere med leverandører ved hjælp af værdibeviser. Platformen er udviklet og sat i søen i foråret 2022. Koncept og arbejde er imidlertid standset brat som følge af helbredsproblemer. Der er med Vautja lagt en strategi og valgt en målgruppe. Dette kan nemt ændres og tilpasses afhængig af ønsker.

Den bedste måde at forklare Vautja på er ved at sammenligne den med Tipster.dk og Early Bird Special. Tipster og Early Bird Special tilbyder værdibeviser til deres følgere, som kan indløses hos en restaurant, en vinbar eller webshop. Værdibeviset giver typisk rabat på 40 - 50%. Restauranterne kan anvende det til at tiltrække nye kunder og Tipster har formået at levere en række gode tilbud til deres følgere og har stor succes og mangler en dygtig konkurrent. Det kunne være dig.

Vautja's strategi har ikke - som tipster - været fokusere på rabat, men på eksklusivitet, 'det skæve' og colabs - f.eks. i forbindelse med en vinsmagning eller andre events. Platformen er imidlertid ligeglad med strategien og kan sagtens rettes til at matche tipster eller måske en helt ny retning.

Alt er kodet og klar, der er facebook side, instagram konto og nyhedsbrevssystem er sat op. Værdibeviserne handles med Woocommerce som motor og produktet - værdibeviset kan downloades og ses bag log in. Leverandørerne indløser værdibeviserne med et enkelt klik og kan nemt finde dem ved at skanne en qr-kode. Værdibeviserne kan også indløses i webshops hos leverandørerne.

Det eneste Vautja kræver er en entuastisk ejer, som interesserer sig for restaurantions- og barmiljøet i København og som evner og har tålmodighed til at bygge en følgerskare på insta og FB op.

For den rette ejer er der et stort potentiale. Platformen er nem at vedligeholde. Det er nemt at komme i gang for en forholdsvis lille investering.

Økonomiske nøgletal

Vautja var lavet klar til markedsføring i sommeren 2022. På grund af sygdom blev der kun lige startet op med at bygge en følgerskare på sociale medier og e-mailliste. Det er derfor ikke en igangværende virksomhed, men en platform der er bygget og orkestreret, som kan overtages. Derfor er der heller ikke nogen nøgletal.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Som nævnt i den indledende teaser er Vautja en service som forbinder forbrugere med leverandører ved hjælp af værdibeviser. Det er et ekstra markedsføringstiltag til restauranter, vinbarer og webshops f.eks. inden for wellness.

Kunderne findes på Instagram, Facebook og ved at opbygge en e-mailliste.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Løbende omkostninger til virksomheden er under 1000 kr. om måneden. Omkostningerne inkluderer domænenavn, e-mail løsning, hostning, betalingsløsning samt e-mail marketing platform.

Derudover vil der kun være variable omkostninger til annoncering hvis der skal etableres en følgerskare hurtigere end en organisk tilgang kan give.

Shopsystem

Aktiver

Domænenavn, vautja.dk, e-mail, platform bygget på wordpress / woocommerce. Virksomheden kan drives hjemmefra, som hobbyvirksomhed eller som ekstra forretningsben til eksisterende portefølje.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1241

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35716

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
15-12-2022
Udbudspris 12.000 DKK