Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Trendio | Køreklar webshop | Stort udviklingspotentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Dropshipping webshop med hurtig leveringstid - Klar til start

Dropshipping webshop med produkter indenfor modernisering af bolig. Kunne du godt tænke dig at lægge kræfterne i en webshop, og særligt afprøve dine evner indenfor markedsføring. Så er denne shop måske det rette for dig. Her får du helt ny shop med varehus i Tyskland. Webshoppen har derudover en høj fortjeneste på over 50%. Trendio er derfor til dig, som vil hurtigt i gang uden at skulle bøvle med at pakke ordre eller stå for transport. Derudover så har Trendio et kæmpe potentiale, hvor man kan sprede sortimentet lidt ud, så det ikke kun behøver omhandle bolig og indretning. Webshoppen er også helt perfekt hvis du ikke har det helt store start-kapital, da der ikke er særlig mange udgifter. Udover det så følger der en Facebook reklame med til en af produkterne, hvis ønsket.

Vi har analyseret markedet i Sverige og Norge indenfor smarte gadgets, og ved hjælp af det har vi fundet omtrent 20 vindende produkter.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny, derfor ingen omsætning.

Avancen ligger mellem 50% og 100%

Du kan selvfølgelig sætte prisen op og ned som det passer dig.

Produktet

Webshoppen sælger redskaber som blandt andet gør din tilstedeværelse nemmere og smartere. Fokusset ligger på produkter som trender på diverse sociale medier og platforme.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD, hvilket jeg vil anbefale i starten. Lige nu har den dog 3 måneder til 1 dollar. Startede i start november.

- Domæne: Cirka 100 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Grundet at det dropshipping så slipper man for andre udgifter såsom: Lagerplads, Inventar, emballering, mm.

Shopsystem

Markedet

Markedet med smarte gadgets til hjemmet er netop begyndt at vokse i Danmark, og det er super populært i nabolandene (Sverige og Norge). Vi mente at det var tiden til at føre det til Danmark.

Ideel køber

Webshoppen er helt perfekt til personer som leder efter en forretning ved siden af deres arbejde, eller som vil gå all in på drive og udvikle på webshoppen. Mængden af tid man ligger i er helt op til en selv, og kan være helt ned til to timer om dagen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
789

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
35710

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-12-2022
Udbudspris 9.998 DKK