Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Hurtigt voksende online-forhandler af Fitnessudstyr sælges - Omsætning: 5 mio kr. og 1 mio kr. i overskud

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Dansk webshop, som beskæftiger sig med salg af trænings- og fitnessudstyr udbydes til salg, idet ejer ønsker at fokusere på sin primære virksomhed.

Salget er primært til private. Men herudover beskæftiger man sig også med salg til fitnesscentre og andre B2B kunder, eksempelvis virksomheder med egne træningsfaciliteter.

Webshoppen blev stiftet medio 2020, og har på kort tid opbygget en velfungerende forretning med solide omsætnings- og besøgstal.

Lager, logistik og markedsføring er i al væsentlighed baseret på eksterne leverandører, hvilket betyder at man som overtager har mulighed for at træde ind i en fleksibel rolle.

Covid-19 nedlukningerne var en af de drivende faktorer bag opstarten, idet forbrugerne i høj grad rykkede deres træningsrutiner fra Fitnesscentrene og hjem i stuerne under samfundets nedlukninger.

Recessionsfrygten og inflationens pres på privatøkonomierne får i øjeblikket mange til at opsige deres fitnessabonnementer, og der kan således igen opstå et forøget grundlag for salg af udstyr til hjemmetræning.

Økonomiske nøgletal

I 2021 omsatte shoppen for næsten 12 mDKK med et overskud før skat på +1,7 m.DKK. Og i 2022 forventes en omsætning på ca. 5 mDKK. og et resultat i niveauet 1-1,250 mDKK. før skat.

Overskud før skat: 1.250.000 DKK

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1802

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
35672

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-11-2022
Udbudspris Ikke angivet