Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping butik med salg af tæpper & pudebetræk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dropshipping webshop med salg af højkvalitetstæpper og pudebetræk

Sidder du med en drøm om at være selvstændig og have din egen webshop? Så får du i hvert fald muligheden her. NordicFlair er en webshop som forhandler tæpper, læderbetræk, pudebetræk og tasker i højeste kvalitet. Produkterne er håndlavet og i den højeste kvalitet. Shoppen kører ud fra et dropshipping koncept hvor leverandøren står for behandling og forsendelse af ordrerne. Produkt/ordrebehandlingen er forholdsvis automatiseret. Shoppen er synkroniseret med leverandøren varelager således at lagerantallet altid er opdateret via en platform hvorpå ordrer også sendes i gennem til leverandøren. Leverandøren befinder sig i Skandinavien og køre med 1-5 dages leveringstid til Danmark. Bruttoavancen på varerne er 50%, så man kan lave en rigtig fornuftig forretning hvis man formår at få gang i noget markedsføring.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny uden omsætning.
Bruttoavancen ligger på gennemsnitligt på de 50%. (På en stor del af produkterne er avancen over de 50%). Det gør det super attraktivt ift. online markedsføring da det ofte kan være dyrt at tiltrække kunder i shoppen. Ofte afhænger af det, hvor stor en margin du har på din produkter og hvor meget plads du kan afgive til at give en kunde ind. Med den høje bruttoavance får du altså en del råderum ift. hvor meget du kan bruge på at få en kunde ind i shoppen.

Produktet

NordicFlair er en webshop som forhandler tæpper, læderbetræk, pudebetræk og tasker. På shoppen lige nu er der lige knap 300 forskellige produkter alt sammen fra en leverandør. Det store udvalg gør det attraktivt for kunderne og formår man, at finde flere leverandører inden for samme produktkategorier, så er det et stort plus.

Markedsføringskanaler

- Markedsføringkanaler: Google Ads, Facebook Ads & Instagram Ads

- Der kan laves en del SEO arbejde hvilket vil være meget godt på længere sigt.

- Influencere

- Affiliate marketing

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måneden. De første 3 måneder til kun 1 USD.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- Platform til synkronisering af varelager samt ordrebehandling. 49 USD/måneden. Vil anbefale at man opgradere til pakken til 99 USD/måneden.

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Grundet at det dropshipping så slipper man for andre udgifter såsom: Printere til fragt, fragtbooking platform, emballage...

Shopsystem

Markedet

Gode muligheder for at vækste en shop på dette marked. Formår man at finde flere leverandører inden for samme produktkategorier så kan man få bygget en shop op med stort sortiment som er attraktivt for kunderne. Produktkategorierne bliver i større og større grad købt online og derfor skal man hoppe med på båden nu, da man stadig kan nå at opsnappe markedsandele fra de større shops på markedet. I og med at man ikke binder penge i varelager da det køre gennem dropshipping, så kan bruge en stor del af sit budget på markedsføring og dermed vækste hurtigere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
676

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35655

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-11-2022
Udbudspris 9.999 DKK