Køreklar webshop | Stort udviklingspotentiale | Indenfor boligforbedring

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Hurtig levering | God profitmargin | Leverandør i EU

Dropshipping webshop med produkter indenfor modernisering af bolig. Kunne du godt tænke dig at lægge kræfterne i en webshop, og særligt afprøve dine evner indenfor markedsføring. Så er denne shop måske det rette for dig. Her får du helt ny shop med varelager i Tyskland. Webshoppen har derudover en høj fortjeneste på over 50%. Be Trendy er derfor til dig, som vil hurtigt i gang uden at skulle bøvle med at pakke ordre eller stå for transport. Webshoppen er også helt perfekt hvis du ikke har det helt store start kapital, da der ikke er særlig mange udgifter.

Udover det så har leverandøren et meget bredt sortiment, så derfor er det muligt at udvide, ændre eller formindske sortimentet fuldstændigt. Vi har brugt meget tid på at finde vindende produkter i blandt andet de nordiske lande, men også i USA for at finde omtrent 20 produkter med stort potentiale.

Der bliver brugt et Premium dansk tema, som ikke særligt mange har, så siden skiller sig derfor ud fra mange andre temaer, og man kan nemt ændre farvekombinationerne, layout mv.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ikke haft aktiv annoncering grundet tidsmangel, så den har ingen omsætning endnu. ALT er sat op, så ved en overtagelse er webshoppen klar til at modtage ordre fra dag et!

Priserne på varene kan selvfølgelig op- eller nedjusteres, hvis det ønskes af den fremtidige ejer, men på nuværende tidspunkt er priserne sat så der er et profitmargin efter produktet er blevet leveret, men også til at dække Tik Tok reklamer.

Produktet

Du får:
- Domæne
- Premium dansk tema
- Mulighed for at tilføje flere produktkategorier
- Hosting
- Ordresystem
- Leverandør i Tyskland
- 2 - 4 dages levering
- Google Workspace konto

Markedsføringskanaler

Virksomheden ville primært være markedsført på Tik Tok, da det er super nemt og effektivt at køre reklamer derinde.

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 39 USD, hvilket jeg vil anbefale i starten. Lige nu har den dog 3 måneder til 1 dollar. Startede i start november.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Grundet at det dropshipping så slipper man for andre udgifter såsom: Printere til fragt, fragtbooking platform, emballage...

Shopsystem

Markedet

Markedet med smarte gadgets til hjemmet er ikke særlig populært i Danmark, men det er super populært i nabolandene (Sverige og Norge). Udover det er det også super populært i USA, hvor markedet stiger hver evig eneste dag. Vi mente at det var tiden til at føre det til Danmark.

Ideel køber

Webshoppen er helt perfekt til personer som har et fuldtidsarbejde, men det er ikke nødvendigt. Der er nemlig ikke meget arbejde i selve siden, og derfor kræver det ikke meget tid.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1559

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35646

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-11-2022
Udbudspris 10.000 DKK