Be Trendy | Køreklar webshop | Stort udviklingspotentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Dropshipping webshop med hurtig leveringstid - Klar til start

BYD GERNE

Dropshipping webshop med produkter indenfor modernisering af bolig. Kunne du godt tænke dig at lægge kræfterne i en webshop, og særligt afprøve dine evner indenfor markedsføring. Så er denne shop måske det rette for dig. Her får du helt ny shop med varehus i Tyskland. Webshoppen har derudover en høj fortjeneste på over 50%. Be Trendy er derfor til dig, som vil hurtigt i gang uden at skulle bøvle med at pakke ordre eller stå for transport. Derudover så har Be Trendy et kæmpe potentiale, hvor man kan sprede det lidt ud, så det ikke kun behøver omhandle bolig og indretning. Webshoppen er også helt perfekt hvis du ikke har det helt store start kapital, da der ikke er særlig mange udgifter. Udover det så følger der en Tik Tok reklame med til en af produkterne, hvis ønsket.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny, derfor ingen omsætning.

Avancen ligger mellem 50% og 100%

Du kan selvfølgelig sætte prisen op og ned som det passer dig.

Produktet

Webshoppen sælger redskaber som blandt andet gør din tilstedeværelse nemmere og hurtigere. Derudover sælger webshoppen også smarte dekorationer, blandt andet julepynt da vi træder inde i juletiden.

Markedsføringskanaler

Virksomheden ville primært være markedsført på Tik Tok, da det er super nemt og effektivt at køre reklamer derinde.

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD, hvilket jeg vil anbefale i starten. Lige nu har den dog 3 måneder til 1 dollar. Startede i start november.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Grundet at det dropshipping så slipper man for andre udgifter såsom: Printere til fragt, fragtbooking platform, emballage...

Shopsystem

Markedet

Markedet med smarte gadgets til hjemmet er ikke særlig populært i Danmark, men det er super populært i nabolandene (Sverige og Norge). Vi mente at det var tiden til at føre det til Danmark.

Ideel køber

Webshoppen er helt perfekt til personer som har et fuldtidsarbejde, men det er ikke nødvendigt. Der er nemlig ikke meget arbejde i selve siden, og derfor kræver det ikke meget tid.

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
199

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35646

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
21-11-2022
Udbudspris 12.500 DKK