Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Vil du tage en unik sæsonbutik til next level? Omsætning: + 1.5 millioner kr. pr sæson

Unnasvej, Helsingør
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Få din fod indenfor på et attraktivt julemarked

Nu kan du få en attraktiv og unik indgang til hele julemarkedet med en webshop, der har en klar profil, masser af trofaste kunder og en høj Trustscore på 4,8. Den drives i dag som bi-beskæftigelse, men kan med den rette ny ejer udvikles til mere, end vi selv har mulighed for. Og vi har masser af ideer, vi gerne giver videre til hvordan du kan vækste og udvide omsætning og reach!

Shoppen kan både overtages af dig, som gerne vil ind på markedet som selvstændig, men også af etablerede virksomheder som et strategisk køb. Shoppen er pt. en sæsonbutik med omsætning fra september til december.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen har de seneste tre sæsoner ligget på 1,5-2,0 millioner kr pr sæson.
+3000 ordrer i et kort salgsvindue på ca 8 uger. Gennemsnitsordren ligger på 500-600 kr.
Vi giver et større og mere fyldigt indblik i økonomien til interesserede.

Produktet

Vi sælger primært færdige pakkekalender-løsninger til børn og voksne.
Vores kunder kan vælge mellem mere end 20 forskellige pakkekalendere, som vi har sammensat. Kunderne kan også købe kalender- og adventsgaver i styksalg.
Senest har vi med succes udvidet vores sortiment med julebeklædning og juleslik - et vækstområde, som slet ikke er foldet ud endnu.

Markedsføringskanaler

Shoppen har et stort salg, +500.000 kr, ved direkte trafik fra trofaste kunder og andre, der kender os. Primære markedsføringsaktiviteter er Google Adwords. Men vi kører også social-kampagner på Instagram, Facebook, Tiktok og Youtube, samt affiliateaftaler via Partner-Ads.
Vi har desuden investeret i SEO samt et effektivt nyhedsbrevflow - incl effektive leadkampagner over de seneste to sæsoner.
Shoppen har en Trustscore på 4,8 - fremragende på Trustpilot.

Omkostninger

Primære omkostninger er varekøb, salgsomkostninger og løn.
Vi har afsat ca 1000 timer i perioden sep-dec til ungarbejdere samt en daglig koordinator.
Lagerbehov ca 200 -250 kvm, når sæsonen kører.
Vi giver et større og mere fyldigt indblik i økonomien til interesserede.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden kan let flyttes. Varelageret, der ikke er solgt, er pakket på paller klar til endnu en sæson.
Alt udstyr til at komme ordentligt i gang fra dag 1 medfølger: 4 store pakkeborde - kontormøbler, pc, printere - samt kasser, gavepapir samt øvrig materiale.

Varelager på 210.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 30.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Pakkekalender.dk blev etableret af de nuværende ejere helt tilbage i 2007, som en fritidsbaseret og sæsonbestemt webshop. Vi har sideløbende drevet andre shopaktiviteter og udnyttet synergien af disse, men har nu denne shop tilbage ved siden af vores fuldtidsbeskæftigelse andetsteds.
Det er vores hjertebarn, vi sælger, og er derfor på jagt efter den helt rigtige køber, der lægger vægt på at give kunderne en god juleoplevelse og sublim kundeservice.

Ideel køber

Vi ser to ideelle muligheder for nye ejere:
Du står enten på spring til at springe ud som selvstændig, og leder efter et område med 'sikker' omsætning og udviklingsmuligheder.
Du/I driver allerede virksomhed, og har brug for et nyt strategisk ben at udvikle. Mange af de omkostninger (lager, løn, salgsomkostninger), vi har haft, kan minimeres i en strategisk handel.

Opstartshjælp

Da der er tale om vores 'hjertebarn', vi sælger, er vi ekstremt fokuserede på en god overgang. Shoppen er plug and play og kan køre fra dag 1, men vi hjælper naturligvis med leverandøroverblik og den know how, vi har opbygget. Både i opstartsfasen og i sæsonen, når vi kommer til efteråret.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1743

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
35625

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-11-2022
Udbudspris 395.000 DKK