Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med abonnement af komposterbare kaffekapsler - Omsætning på 12 måneder: 303.482 DKK - Private label

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
I maj 2021 lancerede Ideel Kaffe Danmarks første certificerede hjemmekompostbare kaffekapsel egnet til Nespresso-maskiner. Almindelige kaffekapsler er normalt lavet af plastik eller aluminium, hvilket gør kaffekapsler til en belastning for miljøet.

Er du interesseret i at sælge et innovativt produkt, der vil ændre branchen? Et produkt, hvor bæredygtighed møder kvalitet?

Da danskerne er nogle af de mest bæredygtigt bevidste forbrugere (såvel som entusiastiske kaffedrikkere), har der været en stigende efterspørgsel efter mere bæredygtige alternativer.

Vores kaffekapsler er lavet af genbrugsmateriale fra fødevareindustrien, i dette tilfælde solsikkefrøskaller. Kapslen nedbrydes under naturlige forhold, fx i en havekompost.

Vi har skabt et brand, hvor vi ikke kun prioriterer bæredygtighed men også kvalitet!

Den kaffe, vi henter, er enten fra Bolivia (fairtrade og økologisk certificeret) eller specialkaffe fra Etiopien (fra små landmænd). Vi arbejder tæt sammen med vores risterier, som hjælper os med at udvikle nye blandinger og smagsvarianter.

Ideel Kaffe har en trustpilot-score på 4,5/5.

Økonomiske nøgletal

Omsætning på 12 måneder:303.482 DKK

Bruttoresultat: 70.000 DKK

Profitmargin B2C: 51%

Profitmargin B2B: 31%

Produktet

Kaffekapslen er produceret i Tyskland og er lavet af genanvendte solsikkefrøskaller. Den er kompatibel med Nespresso® originale linjemaskiner.

Generelt findes der to typer komposterbare produkter. Det mest almindelige er "industrielt komposterbare" produkter, som har brug for særlige faciliteter til nedbrydning og temperaturer omkring 60°. Den anden er de hjemmekomposterbare produkter, som kan nedbrydes i naturlige omgivelser (omkring 25°), eksempelvis i havekompost. Det hjemmekomposterbare certifikat er sværere at opnå og giver forbrugeren mulighed for lettere at skille sig af med kapslerne.

Ideel Kaffe er i øjeblikket den eneste danske virksomhed, der sælger hjemmekomposterbare kaffekapsler.

Vores certifikater inkluderer:
Kapsel: Hjemmekomposterbar certificeret af TüV Austria
Kaffe: Fairtrade og Økologisk certificeret
Emballage: Cradle to Cradle Silver certificeret og FSC godkendt papirblanding

Markedsføringskanaler

Vi har kørt betalte annoncer på Instagram, Facebook og Google, hvilket har givet store mængder data at arbejde med fremadrettet. Ydermere har vi haft en organisk vækst på sociale mediekanaler (Instagram og Facebook). Vores SEO er blevet optimeret i løbet af 2022, med søgeords- og konkurrentanalyser tilgængelige.

Omkostninger

Den eneste omkostning er webhosting.

Shopsystem

Varelager på 15.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Den ideelle køber bør have en god forståelse for at drive en e-handelsbutik eller detailsalg. Det er en bonus, hvis vedkommende har erfaring med hurtige forbrugsvarer. Personen bør også se værdien i at opretholde høje miljømæssige bæredygtighedsstandarder som en konkurrencefordel.
Bred erfaring med kaffe er ikke et must, da vi arbejder i tæt samarbejde med vores kafferisterier, som yder professionel vejledning.

Opstartshjælp

Stifterne vil være til rådighed i 3 timer om ugen i 4 uger. Vi vil naturligvis også sørge for, at alle introduktioner til partnere og leverandører går godt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2591

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
35564

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-10-2022
Udbudspris 45.000 DKK