Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Søger partner til virksomheder i vækst inden for boligbranchen (webshop, udlejning & eget brand) - Også åbent for salg til den rigtige pris.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Søger partner der vil invester kapital og arbejdskraft, så vi sammen kan skalere til nye højder!
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Jeg søger en partner til at skalere mine virksomheder, som består af 3 grene. (Jeg er også åben for salg af webshop eller hele virksomhed, hvis den rigtige køber og pris er der, men som udgangspunkt er det mest en partner jeg søger)
- Boligwebshop
- Udleje af møbler
- Eget interiør brand
Alle virksomheder oplever stor vækst i 2022 og jeg skal bruge flere hænder til den daglige drift, så vi kan udvikle og skalere både indland og udland. Jeg søger IKKE en passiv investor/partner. Jeg søger en der vil dedikere sin tid, kapital og hjerte i projektet. Planen ligger klar og jeg er meget åben for ideer og udvikling. Jeg er klar på at give den gas, men det skal være den rigtige person, som brænder for sin hverdag ligeså meget som jeg. Jeg er åben for både bureauer og selvstændige.

Økonomiske nøgletal

De første tre år er brugt på at udvikle virksomheden til hvor den er i dag.
25.000 kr. er blevet til et varelager på +/- 400.000 kr., investering til opbygning af 350 m2. lager (ca. 60.000 kr. inventar) og 250.000 kr. overskud på bunden.
Har trukket meget beskeden løn ud, da jeg har brugt alt hvad der er tjent til at udvikle forretningen til hvor den er i dag.
Det har bl.a. medført til:
Instagram: +19.000 følger
Nyhedsbrev: 6.000 personer
En masse læring og meget mere.

Produktet

Webshop: Bolig og interiør webshop som startede i 2019 på mit gamle værelse. I dag drives webshoppen fra 300 m2 lager i Birkerød og med en forventet omsætning på 3,2-3,5 mio. ekskl. moms i 2022. Lagerfører både varer og dropshipper møbler. Vi arbejder lige nu på at skalere webshoppen, så vi inden året er omme har 3-5 gange så mange produkter online som nu, da vi kan se det er det der skal til for at vækste forretningen yderligere i 2023.

Udleje af møbler: Vi udlejer møbler til alt fra salgsboliger, til private for en længere periode, til større events. Dette startede op denne sommer i juli måned som en sidebeskæftigelse da vi oplevede efterspørgsel. Forventer en omsætning på ca. 100.000 ekskl. moms i 2022. Planen er lagt for 2023, mangler bare den rette person til at komme udover stepperne.

Eget interiør brand: Hvordan kan man skalere sin forretning og øge avancen... Ved at lave egne produkter. Der omsættes for ca. 180.000 kr. ekskl. moms B2B og 50.000 kr. eklskl moms B2C i 2022. Har lagt grundstenene. tiden er begrænset, men der er overskud og et super supplement til at skille sig ud på webshoppen, samt generere noget B2B salg.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Husleje & Markedsføring
Er de største poster på udgifter. Kontakt mig, hvis du ønsker mere detaljeret oplæg.

Shopsystem

Aktiver

Varelager på +/- 400.000 kr.
Inventar

Varelager på 400.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 75.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2219

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35547

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-10-2022
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 950.000 DKK